Sandu nu l-ar fi lăsat pe Iordănescu selecţioner la Euro 2016: ce variantă ar fi găsit „Naşul“ şi de ce ar fi procedat aşa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu
Mircea Sandu

Cât timp a condus Federaţia Română de Fotbal (FRF), Mircea Sandu a tot mers pe mâna lui Victor Piţurcă. Acum, când nu mai e la FRF, el vine cu soluţii fanteziste.

Mircea Sandu a fost omul care l-a instalat şi l-a reinstalat pe Victor Piţurcă la prima reprezentativă, iar abia după schimbările din fruntea FRF, naţionala a ajuns pe mâna unui alt selecţioner.

Deşi pare greu de crezut, „Naşul“ insistă că, dacă ar fi condus şi acum federaţia, ar fi avut un alt plan pentru Campionatul European din 2016.

„E timpul foarte scurt între Europene şi startul Mondialelor şi atunci ar fi trebuit, eu aşa aş fi gândit, cel care va conduce echipa naţională la preliminariile mondiale să o conducă şi la Europene. Şi. Eventual. cu Puiu Iordănescu director tehnic. Dacă Dan Petrescu va veni, deşi nu cred, pentru că e un antrenor foarte scump, poate pe parcurs să pună echipa pe picioare, nu din prima“, a declarat Sandu la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite