S-a decis ora meciului dintre Simona Halep şi Iaroslava Şvedova, din optimile de finală ale turneului Wuhan Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

La Wuhan, cea mai bună performanţă a Simonei Halep este prezenţa în optimi, rezultat înregistrat şi în 2015. Românca în vârstă de 25 de ani, locul 5 WTA, se va duela cu Iaroslava Şvedova din Kazahstan, locul 41 WTA, sportivă pregătită de Victor Ioniţă.

Meciul dintre Simona Halep, locul 5 WTA, şi Iaroslava Şvedova din Kazahstan, locul 41 WTA, se va disputa, miercuri, de la ora 07.00, în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 Wuhan Open. Partida este prima pe arena centrală de la Wuhan şi va fi transmisă în direct de Digi Sport. Pentru a ajunge în optimi, Halep a beneficiat de abandonul Irinei Begu, la scorul de 6-3, 2-0, în timp ce Şvedova, jucătoare antrenată de Victor Ioniţă şi de preparatorul fizic Teo Cercel, foşti colaboratori ai sportivei din Constanţa, a trecut de italianca Roberta Vinci, cu scorul de 7-5, 6-2. Şvedova are o victorie în faţa româncei, în singura lor partidă, disputată în 2012, la Jocurile Olimpice de la Londra, scor 6-4, 6-2, în turul I.

Simona Halep şi Irina Begu s-au mai întâlnit de cinci ori până acum, şi de fiecare dată s-a impus jucătoarea din Constanţa. Un episod tensionat între cele două a avut loc la Madrid, în urmă cu câteva luni, când Simona a acuzat-o pe Irina că primeşte indicaţii de la stafful tehnic între puncte.  „Eu n-am mai văzut aşa ceva în tenis”, s-a plâns Simona, care a menţionat că i-a făcut adversarei un set cadou de Paşte. Begu a spus că a muncit pentru setul respectiv şi că are şi ea motive de nemulţumire, dar nu vrea să amplifice scandalul.

Precedentele întâlniri

Bucureşti 2007 Halep – Begu 6-3, 6-4
Bucureşti 2008 Halep – Begu 7-5, 6-2
Hobart 2012  Halep – Begu 6-4, 6-2
Madrid 2016 Halep – Begu 6-3, 0-6, 6-1
Wuhan 2016  Halep – Begu 6-3, 2-0 (abandon)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite