Ryan Giggs aniversează 40 de ani, dintre care mai mult de jumătate i-a petrecut la Manchester United

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ryan Giggs aniversează vineri 40 de ani, dintre care 23 i-a petrecut în tricoul echipei care l-a făcut celebru, Manchester United.

Probabil cel mai emblematic jucător cu care se poate mândri Manchester United, Ryan Giggs a împlinit 40 de ani de existenţă, dintre care mai bine de jumătate i-a dedicat clubului său. În cazul în care va semna prelungirea contractului cu formaţia antrenată de David Moyes, Giggs ar bifa cel de-al 24-lea sezon la Manchester United şi ar atinge meciul cu numărul 1.000 la campioana Angliei.

„Dacă aş fi ales să plec de la Manchester United, acum eram deja retras din activitate. Am avut noroc că am jucat pentru o singură echipă şi am fost înconjurat mereu de jucători de valoare şi un antrenor pe măsură. Nu ştiu ce gândesc despre mine fotbaliştii tineri. Când aveam 17-18 ani şi eu credeam că la 31 eşti deja depăşit. Acum am 40 şi joc în continuare. Câteodată e greu, dar atât timp cât voi putea să joc, o voi face cu plăcere“, a concluzionat Giggs despre cele peste două decenii de activitate la „diavolii roşii“.


Cifrele lui Ryan Giggs la Manchester United

953 de meciuri bifate

168 de goluri înscrise

13 titluri câştigate

Ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO Wayne Rooney a oferit faza etapei în Premier League, după ce l-a driblat pe arbitru

Primele declaraţii date de de Mircea Lucescu după victoria lui Şahtior Doneţk în Champions League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite