Ruxandra Dragomir îşi pregăteşte fiica de o carieră în tenis, cu squash în programul de antrenamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu venirea sezonului rece, Ruxandra Dragomir a mutat seria de evenimente „Ora de Mişcare“, din Parcul Herăstrău, în săli şi centre de sport din Bucureşti.

Astfel, cea mai recentă ediţie din cadrul proiectului său dedicat educaţiei pentru mişcare fizică a românilor s-a desfăşurat la clubul Aerosquash, din Băneasa. Ca de fiecare dată, cea mai tânără participantă la „Ora de Mişcare“ a fost Diana, fetiţa Ruxandrei Dragomir, care s-a dovedit a fi la fel de talentată precum mama sa în mânuirea rachetelor de tenis sau squash. 

„Practicarea acestui sport îmbunătăţeşte coordonarea, flexibilitatea şi agilitatea, fiind cele mai importante atuuri în formarea unui jucător de tenis de performanţă. Squash-ul este unul dintre cele mai solicitante sporturi dar şi foarte frumoase. Squash-ul nu lipseşte din programul de antrenamente al fiicei mele“, a declarat Ruxandra Dragomir pentru iClara.ro.
Următoarea ediţie „Ora de Mişcare“ va avea loc la sediul Federaţiei Române de Kempo, unde profesorul Amatto Zaharia îi va învăţa pe participanţi cele mai importante tehnici de autoapărare.

Fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir a aniversat 42 de ani

Ruxandra Dragomir, implicată într-o campanie împotriva unuia dintre cele mai întâlnite tipuri de cancer

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite