Ruşinea amicalelor: Dinamo a luat bătaie cu 7-1 de la Danemarca Under 21! "Câinii" au încasat şase goluri într-o repriză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamoviştii au pierdut trei amicale din patru jucate în Turcia
Dinamoviştii au pierdut trei amicale din patru jucate în Turcia

Dinamo s-a făcut de râs în Turcia, încasând 7 goluri şi marcând doar unul într-un meci cu selecţionata Under 21 a Danemarcei. Echipa antrenată de Mihai Teja a luat 6 goluri în partea a doua.

Dinamo a pierdut cu 7-1 un meci amical contra Danemarcei Under 21. Conduşi cu 1-0, "câinii" au egalat prin reuşita fostului rapidist Nicolae Grigore, iar la vestiare s-a intrat cu scorul de 1-1.

După pauză, Mihai Teja a efectuat mai multe schimbări, iar echipa a "reuşit" contraperformanţa de a primi nu mai puţin de şase goluri de la tineretul Danemarcei! În minutele 53, 62, 68, 81, 83 şi 88, Dinamo a scos mingea din poartă. În medie, un gol la 6 minute! 

Echipa lui Dinamo cu Danemarca U21: Marc - Bărboianu, Durimel (46 Dudea), Nedelcearu (83 Krausz), S. Filip (14 An. Radu) – Boubacar (61 I. Şerban), N. Grigore (46 Elhamed) - V. Lazăr (46 P. Petre), M. Alexe, D. Rotariu (68 Tîrcoveanu) – Bilinski (59 Henrique).

"Fotbalul e făcut şi din lucruri mai puţin plăcute. Important e să învăţăm din greşeli. Partea bună e că a fost doar un meci amical.Băieţii îşi cam pierd din concentrare. Cu siguranţă vor exista discuţii după acest rezultat. Eu pun această înfrîngere pe seama faptului că jucătorii sînt obosiţi. Stau şi mă gîndesc că noi, la nivel de juniori, sîntem foarte departe de ceea ce au danezii. Deocamdată acesta e lotul. Încercăm să mai aducem ceva. Normal ar trebui ca eventualele achiziţii să vină cît mai repede, ca să avem timp să le integrăm", a spus team-managerul Ionel Dnciulescu la DigiSport.

În precedentele partide de verificare, Dinamo a pierdut cu acelaşi scor, 3-1, meciurile cu Bursaspor şi Guangzhou RF şi a câştigat cu 1-0 jocul cu nemţii de la Erzgebirge Aue (ultimul loc în 2.Bundesliga). 

Într-un alt joc amical, Petrolul Ploieşti a fost învinsă de echipa azeră Neftchi Baku, scor 1-0. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite