Ronaldo nu a fost inclus în echipa ideală a fazei grupelor Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, "Balonul de Aur", nu a fost inclus în echipa ideală a fazei grupelor Ligii Campionilor, a anunţat site-ul oficial al UEFA.

Echipa ideală a fazei grupelor Ligii Campionilor este următoarea: Jan Oblak (Atletico Madrid) – Mathias Jorgensen (FC Copenhaga), Sergio Escudero (FC Sevilla), Ludwig Augustinsson (FC Copenhaga) – Mesut Ozil (Arsenal Londra), Andre Silva (FC Porto), Riyad Mahrez (Leicester City), Ricardo Quaresma (Beşiktaş Istanbul) – Lionel Messi (FC Barcelona), Edinson Cavani (Paris Saint-Germain), Dries Mertens (SSC Napoli).

Internaţionalul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a câştigat, luni, pentru a patra oară Balonul de Aur, distincţie acordată din acest an doar de France Football, după încheierea colaborării cu FIFA.

Revista France Football a realizat ancheta fără sprijinul FIFA pentru prima dată din 2009, învingătorul fiind ales pe baza votului unui juriu format din jurnalişti sportivi din întreaga lume şi nu de căpitani, selecţioneri şi jurnalişti aşa cum a fost în perioada colaborării cu FIFA. 

Anunţul oficial cu privire la câştigător a fost făcut la câteva ore după ce pe reţelele de socializare a apărut o imagine cu coperta ediţiei France Football care va apărea marţi şi pe care se află Cristiano Ronaldo cu trofeul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite