Mărturiile unei românce care a stat în casa lui Cristiano Ronaldo: „E foarte ordonat, adoră cumpărăturile, se spală pe dinţi cu Colgate şi nu bea alcool”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ronaldo
Ronaldo

Nou deţinător al Balonului de Aur, portughezul Cristiano Ronaldo, e un tip din intimitatea căruia amănuntele răzbat greu.

O tînără bănăţeancă a avut însă norocul de a pătrunde în casa starului portughez, unde chiar a stat câteva zile, şi a putut observa câteva dintre obiceiurile lui CR 7. S-a întâmplat în urmă cu ceva ani, când Ronaldo juca la Manchester United, dar e puţin probabil ca Ronaldo să se fi schimbat prea mult în acest timp.

"Lui Ronaldo îi plăcea să meargă să cumpere de mâncare din hipermarket. Întrucât era urmărit mereu de paparazii, o făcea noaptea. Aveau un magazin în apropiere care era deschis până la 3 dimineaţa, iar el mergea în jurul orei 1 şi îşi lua tot ce dorea. De regulă mânca acasă, mâncare gătită de cumnatul lui, sau la restaurantele lui Rogerio. De băut, nu bea nici un pic de alcool. Ce mi-a mai sărit în ochi e faptul că folosea pastă de dinţi Colgate şi şampon Garnier"

"În dormitorul lui Cristiano, care era imens, exista un birou pe care erau aşezate cam 50 de ceasuri. Cred că erau vreo 8 Rolexuri acolo. M-a surprins că nu le ţinea în vreun seif, ori ceva de genul, ci aşezate aşa pe birou, la rând. Altceva remarcabil a fost faptul că totul era inscripţionat cu CR 7, de la mobilă, la aşternuturi şi perne, peste tot vedeai CR 7, iar la intrarea în casă îşi amenajase o vitrină cu trofee"

Citeşte aici tot reportajul şi vezi poze exlusive din casa lui Cristiano Ronaldo

Alte materiale pe aceeaşi temă

Desfăşurarea galei Balonul De Aur, de la Zürich, şi lista completă a trofeelor acordate

Prima reacţie a lui Cristiano Ronaldo după ce a cucerit Balonul de Aur

Voturile lui Victor Piţurcă şi Vlad Chiricheş în lupta pentru Balonul de Aur

Pelé a primit un trofeu fără precedent: Balonul de Aur de onoare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite