Ronaldo, un geniu: Portughezul a explicat cum a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din istoria Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă au trecut doar patru luni din acest an, lumea fotbalului e convinsă că deja s-a adjudecat premiul pe care FIFA îl acordă la finalul anului pentru cea mai spectaculoasă reuşită.

„Foarfeca“ lui Cristiano Ronaldo din meciul cu Juventus a uimit o întreagă planetă, iar portughezul, autor al unor execuţii fabuloase de-a lungul carierei, e şi el convins că acesta e cel mai frumos gol pe care l-a înscris vreodată. 

„Toată echipa s-a descurcat excelent. Bineînţeles, toată lumea vorbeşte acum despre a doua mea reuşită. A fost, fără îndoială, un gol spectaculos. A fost, probabil, cea mai frumoasă reuşită din carieră. Vreau să-mi felicit toţi coechipierii. Am fost grozavi!“, a declarat CR7 pentru ESPN.

Întrebat cum de i-a venit ideea unei astfel de execuţii, Ronaldo a explicat: „Am marcat, în trecut, un gol pentru echipa naţională, când mingea a lovit bara, apoi a căzut dincolo de linie. Arbitrul n-a validat însă golul. A fost asemănător cu acesta. Am mai dat goluri din <<foarfecă>>, dar cel cu Juventus va rămâne favoritul meu. A fost spectaculos. E un gol care va dăinui mult în memorie, probabil, cel mai frumos din carieră. Am văzut mingea venind şi m-am hotărât să încerc nebunia asta. Nu-ţi iese de fiecare dată, dar merită să încerci“.

Ronaldo a fost impresionat şi de reacţia publicului italian, fanii lui Juventus aplaudând în picioare reuşita vedetei de la Real Madrid.

„Unul dintre momentele speciale ale nopţii a fost când toţi fanii s-au ridicat şi m-au aplaudat. E o experienţă unică, atunci când se întâmplă pe un stadion cu atât de multă istorie. Sunt încântat. Când eram copil îmi plăcea Juventus. Nu m-aş fi gândit vreo clipă la situaţia asta. Vreau să le transmit un cuvânt tuturor celor prezenţi pe stadion: «Grazie!»“.

119 goluri are Cristiano Ronaldo în Liga Campionilor, fiind cel mai bun marcator din istoria competiţiei. 
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite