Românii se fac de râs în Arabia Saudită. „Reghe“, atacat dur de Piţi: „Nu vreau să am de a face cu acest om“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce nu şi-au dat mâna la ultimul meci direct şi nici nu şi-au vorbit în avionul care i-a adus în România pentru Sărbătorile de iarnă, Piţurcă şi Reghecampf explică de ce între ei nu exista cale de împăcare.

Piţurcă şi Reghecampf s-au întâlnit, prima dată, la 1 decembrie, de ziua României, în campionatul saudit. Atunci, înainte de meci, „Reghe“ s-a dus spre colegul său de pe banca celor de la Al-Ittihad pentru a-i strânge mâna. Asta după ce, în mod repetat, îl atacase pe Piţi, cât timp acesta a fost selecţionerul României.

Un tip orgolios, Piţurcă a refuzat să-i strângă mâna antrenorului de la Al-Hilal. După meciul încheiat egal, 0-0, „Reghe“ a vorbit la posturile româneşti şi l-a făcut, din nou, praf pe Piţi

.

La al doilea meci direct, la 23 decembrie, cei doi antrenori s-au ignorat complet, însă, de această dată, confruntarea a avut un învingător: Al-Hilal trecând cu 3-2 de Al-Ittihad în Cupa Prinţului.

În această seară, i-a venit rândul lui Piţurcă să-l atace verbal pe rivalul său din campionatul saudit.

Ce a spus?

„Nu ştiu cum a îndrăznit să vină să-mi strângă mâna. În primul rând, e mai mic decât mine. Dacă era, eu trebuia să mă duc la el pentru că sunt mai mare. Pentru mine, acest om nu există. Nu vreau să am de-a face cu el. Eu nici n-am vorbit cu el în ultimul timp. Am auzit că nevastă-sa a făcut afirmaţii despre mine. Nici nu ştiu cine e această persoană. Nu mă interesează această familie. Nu vreau să am de-a face cu ei. În România, sunt oameni fără niciun pic de caracter“, a declarat fostul selecţioner la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite