România va în urna a treia la tragerea la sorţi a grupelor Euro 2016. Cum arată o grupă accesibilă şi una foarte dificilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România revine după opt ani la un turneu final şi va participa la Euro 2016, competiţie care va găzduită la vară de Franţa.

Deşi nu se ştiu încă toate echipele calificate, ultimele patru urmând a se decide după meciurile de baraj, programate în luna noiembrie, avem certitudinea că România va fi în urna a treia valorică la tragerea la sorţi decembrie. Acest lucru s-a stabilit în urma rezultatelor obţinute în ultimele trei preliminarii.

 Prima urnă, cea a capilor de serie, este clară: Franţa, Anglia, Spania, Germania, Belgia şi Portugalia.

 În cea de-a doua vor fi sigur: Italia, Rusia, Elveţia, Austria şi Croaţia. Favorită pentru ultimul loc la acest nivel este Bosnia (dacă trece de baraj), apoi Ucraina (dacă trece şi ea de baraj), după care vine Cehia. 

România va fi sigur în urna a treia alături de Polonia, şi Slovacia, posibil Cehia, şi în funcţie de baraje Ucraina şi Suedia, posibil chiar Ungaria. 

În fine, în ultima urnă sunt sigur: Albania, Islanda. Ţara Galilor, Turcia şi Irlanda de Nord. 

În aceste condiţii, o grupă foarte grea ar fi ceva de genul: Spania, Italia, România, Turcia. Una cât de cât accesibilă ar arăta astfel: Germania, Austria, România, Albania.   

  

grupe
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite