Cum prefaţează Gigel Bucur meciul pe care România îl va disputa cu Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigel Bucur, jucător al echipei naţionale de fotbal FOTO Răzvan Păsărică
Gigel Bucur, jucător al echipei naţionale de fotbal FOTO Răzvan Păsărică

Ultimul sosit din lotul convocat de Victor Piţurcă pentru „dubla“ cu Ungaria şi Turcia, Gigel Bucur a prefaţat partida cu maghiarii. Meciul se va juca vineri, pe Arena Naţională, începând cu ora 21.00 şi va fi transmis de TVR.

„Cu siguranţă vor fi două meciuri dificile, dar avem încredere în potenţialul nostru. Echipa României este o echipă puternică, a demonstrat-o în ultima perioadă şi sper să câştigăm. Avem încredere şi în suporterii noştri care sper să vină în număr cât mai mare la stadion, pentru că ei vor reprezenta al 12-lea jucător. Faptul ca jucăm acasă şi dacă stadionul va fi plin, cred că asta trebuie să fie atuul nostru principal. Din punct de vedere valoric cred că suntem cam la acelaşi nivel cu ungurii, dar sper că suporterii să facă diferenţa.

Eu mă simt OK. Într-adevăr, sunt mulţi jucători care încă nu şi-au găsit echipe, nu joacă la echipele pe unde sunt şi e o situaţie mai delicată pentru echipa naţională, dar jucătorii din ţară au demonstrat că pot face faţă în Europa şi sper să putem să scoatem şase puncte în aceste două meciuri“, a declarat Gigel Bucur potrivit DolceSport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite