România - Rusia. Eliza Buceschi ştie cum poate fi suplinită Cristina Neagu: „Nu mai avem nimic de pierdut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buceschi

Naţionala feminină s-a antrenat în această dimineaţă în Paris. La şedinţa de pregătire a participat şi Bianca Bazaliu, care i-a luat locul Cristinei Neagu în lotul României.

Prosport.ro anunţă că starea de spirit din sânul echipei s-a îmbunătăţit vizibil în ultimele 24 de ore.

„Suntem mai bine astăzi, am primit o şansă de care să profităm şi cu siguranţă o vom face. Nu mai avem nimic de pierdut, obiectivul nostru propus la începutul competiţiei a fost îndeplinit (n.r. o clasare pe locurile 1-6), însă acum avem pentru ce să jucăm şi sunt sigură că diseară va fi un meci frumos. Echipa României va lupta la fel, chiar dacă ea ne va lipsi cu siguranţă din toate punctele de vedere. Vom încerca fiecare să dăm 10 la sută mai mult, să suplinim locul Cristinei“, a declarat Eliza Buceschi.

Conducătorul de joc a susţinut că nici nu mai contează acum faptul că Rusia este campioana olimpică en-titre. „Dacă vrei să fii cea mai bună, trebuie să jucăm cu cei mai buni, nu mai putem vorbi în acest moment despre adversari facili. Rusia este o echipă extrem de valoroasă, ştim lucrul acesta, dar noi ne vom bate cu ele. Le-am învins în acest an, ele ne-au învins la rândul lor, vom vedea ce va fi la ora meciului. Ştim ce putem obţine azi”, a mai spus Eliza, conform sursei citate

Semifinala cu Rusia se joacă de ora 18:30 şi este transmisă în direct pe TVR.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite