România va găzdui Campionatul European de snooker. Cei mai buni jucători vin la anul în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce a reuşit să organizeze la Bucureşti un meci de snooker între campionul mondial Stuart Bingham şi cel mai mare jucător din istorie, Ronnie O Sullivan, România va intra în circuitul european al acestui sport.

Omul de afaceri Adrian Thiess, a ajuns la un acord cu World Snoooker pentru aducerea Europeanului la Bucureşti, dezvăluie gsp.ro. În virtutea acestui acord 128 de jucători vin la Bucureşti iar 16 televiziuni internaţionale vor transmite meciurile în 138 de ţări!

Contactat de gsp.ro, organizatorul Adrian Thiess a confirmat informaţiile.

"Avem numai veşti bune pentru toţi iubitorii snookerului din România şi nu numai. În cel mai scurt timp, contractul dintre McCann Thiess Events şi World Snooker va fi semnat şi parafat pentru aducerea Campionatului European la Bucureşti. România va fi o săptămînă pe harta snookerului mondial! Un eveniment unic pentru Bucureşti, e o promisiunea de-a mea pe care mi-am respectat-o după ce peste 7.000 de persoane au venit în număr foarte, foarte mare la meciurile demonstrative organizate la Circul Globus în luna noiembrie a acestui an.

Pot să vă confirm informaţiile că vom avea un turneu de cinci stele, un turneu unde va participa crema snookerului! E o onoare pentru mine şi pentru noi, cei care organizăm acest eveniment să avem 128 de jucători la Bucureşti. Aşa cum bine ştiţi şi voi, Ronnie O'Sullivan a fost primul jucător care şi-a anunţat prezenţa la Campionatul European de la anul din Bucureşti!

O să fie o săptămînă de vis pe care împătimiţii snookerului nu o vor uita niciodată. Acesta va fi al doilea turneu ca importanţă desfăşurat în Europa şi va deveni unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul World Snooker!"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite