România - Finlanda 1-1. "Generaţia de Aur" are un mesaj pentru actuala echipă: "Asiguraţi-vă că aveţi ouăle în pantaloni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chiricheţ a fost penibil contra Finlandei
Chiricheţ a fost penibil contra Finlandei

România - Finlanda 1-a face ca partida de duminică, din Feroe să devină "meciul unei generaţii", pentru actuala echipă a României.

Prestaţia tricolorilor dar şi aroganţa de care unii au dat dovadă a stârnit critici în rândul foştilor mari jucători. Gabi Balint, omul care a calificat România la Campionatul Mondial din 1990, a transmis un mesaj dur pentru echipă şi l-a pus la punct pe Vlad Chiricheş, cel care a avut o replică mitocănească la adresa presei, cerând acesteia să discute cu "al 12-lea jucător". 

Iată ce a scris Balint pe facebook: "Aţi jucat ofensiv aseară. Poate ca aţi riscat prea mult în anumite situaţii, uitînd că există şi faza defensivă. Unii dintre voi n-au prins cea mai inspirată zi, dar am văzut multă dorinţă. Oricum, ştiu cît puteţi şi de aceea nu am pretenţii prea mari de la voi. Poate că meritaţi să cîştigaţi aseară, în urma ocaziilor pe care le-aţi avut, dar n-aţi reuşit. Poate nu meritaţi să vă calificaţi, în urma jocului prestat în aceste preliminarii, dar poate reuşiţi. Aşa-i în fotbal.

Nu e pentru cine merită, e pentru cine reuşeşte. Eu rămîn al 12-lea jucător în continuare, chiar dacă Mr. Chiricheş mi-a tras o palmă aseară şi m-a scos din singura echipă care mă mai reprezintă. Hai, adunaţi-vă rapid, demonstraţi că formaţi o echipă unită, asiguraţi-vă că aveţi toţi «ouăle» în pantaloni şi cîştigaţi în Feroe! Hai România"

ANALIZĂ Zece motive pentru care nu putem fi mândri de această naţională

  

Răzvan Burleanu a anunţat ce se va întâmpla cu Anghel Iordănescu. Soarta lui e pecetluită

Omul care a salvat România a avut o boală grea, fiind vindecat de un veterinar, care i-a injectat sânge în burtă. Incredibila poveste a lui Ovidiu Hoban

Feroe ne aşteaptă cu electricieni, tâmplari, funcţionari şi un gardian în echipa naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite