România - Cehia / Petra Kvitova n-are teamă de Halep şi de Niculescu: "După prima zi o să conducem cu 2-0"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România şi Cehia se vor întâlni sâmbătă şi duminică la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în sferturile de finală ale Fed Cup.

După ce Monica Niculescu a dat o declaraţie "ameninţătoare", Petra Kvitova a replicat cu mult calm şi încredere: "Sunt întotdeauna încrezătoare că voi câştiga. O voi susţine pe Karolina Pliskova în primul meci al zilei, în care sper că va aduce şi primul nostru punct. Apoi, voi încerca să dau totul în meciul meu. Monica Niculescu este o jucătoare periculoasă. Joacă un pic diferit în comparaţie cu alte jucătoare din circuit. Dar scopul meu este să câştig meciul şi să aduc Cehiei un punct. După prima zi, scorul va fi 2-0 pentru Cehia".

Pliskova speră să puncteze pe tabelă la scorul întâlnirilor directe cu Simona Halep, fiind condusă cu 3-0 de locul 3 WTA: "Am jucat de trei ori cu Simona, au fost meciuri strânse, dar Fed Cup este o competiţie diferită şi sunt pregătită să câştig mâine. Eram pregătită să joc şi în primul şi în al doilea meci al zilei de sâmbătă. Este totuşi mai bine că joc în primul, pentru că se ştie exact ora de începere şi am timpul necesar pentru a-mi face încălzirea. Aşa că pentru mine este mai bine. Voi face tot posibilul să aduc primul punct Cehiei, în acest meci", a spus Pliskova.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite