România, analizată post pe post: raportul care îl pune pe Daum pe gânduri. De ce neamţul are probleme mari în apărare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până să se vadă cu fotbaliştii convocaţi, Christoph Daum a citit raportul lor de activitate în weekend şi, cu siguranţă, nu i-a convenit situaţia fundaşilor centrali. „Adevărul“ vă explică de ce.

Găman, Moţi şi Grigore, cei trei stoperi convocaţi de Daum, n-au jucat niciun minut în weekend, iar în privinţa ultimului, perioada de pauză a ajuns motiv de îngrijorare

Cristi Săpunaru – Integralist în ultima etapă la Astra. A fost prezent pe teren în nouă din cele 11 etape ale Ligii I de până acum.

Romario Benzar – Ca de obicei, om de bază la Viitorul în victoria cu Astra. A bifat toate cele 990 de minute de la începutul campionatului.

Valerică Găman – A rămas pe bancă în Karabukspor – Trabzonspor 4-0 din prima ligă turcă. Deşi campionatul a ajuns la a 6-a etapă, stoperul n-a strâns decât două apariţii pe teren.

Cosmin Moţi – A rămas pe bancă în Ludogoreţ – Neftohimik 3-1, după ce, la mijlocul săptămânii trecute, a ratat un penalty în Ludogoreţ – PSG, scor 1-3. Integralist în acel meci din grupele Ligii Campionilor, Moţi n-a mai fost folosit în campionat peste patru zile.

Dragoş Grigore – Căpitanul lui Daum are o situaţie dificilă din cauza faptului că joacă în Asia. În Qatar, nu s-au jucat decât două etape, iar campionatul a fost întrerupt pentru meciurile naţionalei. Grigore a jucat ultimul meci la 22 septembrie, după care s-a întors în ţară şi, la recomandarea staffului naţionalei, s-a antrenat cu Dinamo, sub comanda lui Andone, pentru a-şi menţine forma sportivă. 

Alin Toşca – A fost integralist la Steaua în victoria cu CS U Craiova.

Steliano Filip – A fost integralist în ultima etapă la Dinamo. Îngrijorează faptul că, în ultimele patru partide ale roş-albilor, a primit două „galbene“ şi un „roşu“.

Gabriel Enache – A fost suspendat în ultima etapă, ceea ce poate l-a prins bine, având în vedere prestaţiile sale slabe din ultimele meciuri.

Iasmin Latovlevici – Revine la lot după mai bine de un an, iar vestea i-a dat aripi. A marcat pentru Karabukspor în ultima etapă a primei ligi din Turcia. E om de bază la club, acolo unde a bifat toate cele 540 de minute din primele şase etape. 

3 meciuri oficiale a jucat Dragoş Grigore în acest sezon: două la echipa de club, Al-Sailiya, şi unul la echipa naţională, cu Muntenegru.   
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite