Roger Federer l-a întrecut pe Novak Djokovici şi a deveni jucătorul cu cele mai mari premii din tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roger Federer l-a întrecut pe Novak Djokovici
Roger Federer l-a întrecut pe Novak Djokovici

Elveţianul Roger Federer, locul 2 ATP, a devenit jucătorul cu cele mai mari premii obţinute din tenis, el întrecându-l pe sârbul Novak Djokovici, locul 7 ATP, după ce s-a impus în finala turneului de 500 de puncte de la Basel.

Pentru succesul de pe teren propriu, Federer a primit un cec în valoare de peste 450.000 de dolari, cu care şi-a ridicat nivelul premiilor obţinute în carieră la 109.853.682 de dolari. Djokovici nu a mai jucat de la Wimbledon din cauza unei accidentări şi a rămas la 109.805.403 dolari câştigaţi din premii.

Roger Federer va mai participa în acest an la Turneul Campionilor de la Londra şi va deveni după această competiţie primul tenismen care depăşeşte 110 milioane de dolari din premii.

Spaniolul Rafael Nadal, liderul ATP, a câştigat până în prezent 91.199.322 de dolari din tenis. fiind pe locul al treilea în "ierarhia banilor" obţinuţi în carieră, scrie News.ro.

În tenisul feminin, Simona Halep, locul I WTA, a depăşit 20 de milioane de dolari premii după participarea la Turneul Campioanelor de la Singapore, unde a primit un cec de 304.000 de dolari pentru evoluţiile din Grupa Roşie. Ea este pe locul 16 în clasamentul "all-time" al câştigurilor jucătoarelor de tenis.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite