Sold out la Steaua - Chelsea. Biletele rămase au fost împărţite sponsorilor şi partenerilor clubului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Gardoş, la finalul meciului câştigat de Steaua în faţa lui Ajax FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Florin Gardoş, la finalul meciului câştigat de Steaua în faţa lui Ajax FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

După reuşita Stelei din meciul cu Ajax (2-0, 4-2 după loviturile de departajare), care i-a adus calificarea în fazele optimilor Europa League, spectatorii s-au arătat extrem de interesaţi de următoarea partidă din competiţie. Roş-albaştrii o vor întâlni pe Chelsea Londra pe 7 martie, în turul care se va disputa pe Arena Naţională.

Cele 8.000 de tichete rămase pentru a fi puse în vânzare la casele de pe Arena Naţională au ajuns la sponsori, parteneri şi apropiaţi ai clubului din Ghencea. Astfel, microbiştii care nu au apucat să cumpere bilete online şi care se bazau pe achiziţionarea acestora de la stadion nu vor mai putea asista la partida cu Chelsea.

Cele 37.000 de bilete disponibile în mediul online s-au epuizat în 15 ore, iar 5.000 din cele rămase erau destinate partenerilor, sponsorilor, UEFA, FRF, LPF şi apropiaţilor clubului, urmând ca restul să fie puse în vânzare la casele de bilete. Calculele au fost date peste cap de cererea mare din partea apropiaţilor, astfel încât conducerea din Ghencea a decis să nu mai comercializeze bilete.

Răspunsul managerului Stelei pentru suporterii care au rămas fără bilete la turul cu enlgezii nu a întârziat să apară pe o reţea de socialziare: „Nu e nimeni vinovat că Naţional Arena are doar 55.000 de locuri. La meciul cu Ajax nu ne-a mai certat nimeni. Nu putem controla vânzările online, iar ca să vindem «doar» la case nu ar fi corect pentru suporterii din alte localităţi“, a notat Mihai Stoica. 

Oficialul echipei din Ghencea a comentat şi modul în care se vor distribui cele 2.000 de bilete disponibile pentru steliştii care vor să facă deplasarea la Londra, în data de 14 martie: „Prioritate vor avea cei care au fost la Amsterdam“. Tichetele vor fi împărţite celor doresc să meargă şi au fost şi în Olanda, iar biletele rămase vor putea fi rezervate online, urmând să fie ridicate de la hotelul din Anglia, unde va fi cazată delegaţia stelistă.

Un calcul sumar arată că un suporter care doreşte să ajungă la meciul Chelsea - Steaua va cheltui în jur de 500 de euro pentru două zile petrecute la Londra. Companiile de zbor au majorat deja preţurile, în urma interesului ridicat, astfel încât preţul unui bilet de avion dus-întors costă începând cu 320 de euro. De asemenea, tichetul de intrare pe „Stamford Bridge“ va costa aproximativ 50 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite