Reghecampf a vorbit despre posibilitatea ca Steaua să joace din nou în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stadionul din Ghencea
Stadionul din Ghencea

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a declarat, joi, 11 februarie, că se fac demersuri pentru ca echipa lui Gigi Becali să se înţeleagă cu CSA şi să revină în Ghencea

Mai mult, tehnicianul campioanei a spus că va avea o întâlnire cu conducătorii Peluzei Nord în care va discuta posibila întoarcere a fanilor alături de echipă. Câştigător a două titluri cu Steaua în primul mandat, în care echipa a jucat în Gheencea, Laurenţiu Reghecampf a fost dintotdeauna susţinătorul întoarcerii clubului patronat de Gigi Becali pe stadionul pe care a obţinut cele mai mari performanţe din istorie.

După revenirea din această iarnă, antrenorul a spus în mai multe rânduri că unul dintre obiectivele sale este refacerea condiţiilor din primul mandat. "Eu cred că se vor rezolva toate. Cred că şi cei de la CSA vor să rezolve această problemă. Au fost multe răutăţi, dar sunt sigur că vom găsi înţelegere şi vom rezolva această problemă. Ne dorim foarte mult să revenim în Ghencea şi să avem fanii alături de noi, aşa că am făcut anumiţi paşi. Eu sunt un tip optimist", a declarat antrenorul Stelei, citat de Mediafax. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite