Reghecampf a anunţat obiectivele Stelei: ce a spus după victoria cu Craiova. Becali a descris jocul într-o frază. Toate reacţiile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Campioana a revenit pe linia de plutire, nu doar datorită succesului de la Piteşti, ci şi pentru că a prestat un joc solid, aşa cum nu se mai întâmplase de foarte mult timp.

Steaua s-a impus în faţa celor de la CS U Craiova, după un meci în care s-a înscris un gol fabulos, după cum „Adevărul“ a relatat aici.

După succesul roş-albaştrilor, reacţiile au curs, iar mai jos puteţi citi cele mai importante declaraţii.

Laurenţiu Reghecampf (antrenor Steaua) - Mai avem nevoie de timp, dar acum trebuie să ne bucurăm de această victorie. Se poate şi mai bine. O să încercăm să jucăm din ce în ce mai bine. Tade să joace pentru Steaua şi să marcheze meci de meci. Pe noi însă ne interesează ca Steaua să câştige. Dacă va marca şi Tade şi va deveni golgheter, cu atât mai bine. Sunt sigur că prin jocurile noastre vom reuşi să aducem cât mai mulţi oameni pe stadion şi, cel mai important, să câştigăm campionatul. Trebuie să ne gândim că am făcut un pas important câştigând cu Craiova. Mergem la Ovidiu să câştigăm, dar Viitorul e o echipă foarte bine pregătită şi joacă foarte bine. Mihai Stoica va fi lângă noi cât de curând. Nu ştiu dacă s-a rezolvat cu Bourceanu, nu ştiu ce va fi pe viitor, mai avem trei meciuri de disputat şi nu cred că e corect faţă de jucătorii care sunt acum în lot să vorbim despre fotbaliştii care ar putea să ajungă la noi.

Gigi Becali (patron Steaua) - Asta e o echipă puternică! Dacă vom lua titlul? Nu ştiu. Asta doar Dumnezu ştie.

Paul Papp (fundaş Steaua) - A fost un meci destul de greu, am dominat, e bine că am câştigat. Nu m-am gândit la momentele mele mai proaste, atunci când am marcat. Le las în spate, fiindcă aşa sunt eu. Am vrut să şutez la poartă, am lovit bine mingea şi sunt fericit că am înscris. E bine cu Reghecampf şi sper să facem o treabă cât mai bună în continuare. Noi credem, în continuare, la titlu, suntem încrezători în noi şi obiectivul nostru rămâne primul loc. Mă bucur foarte mult pentru patron, mai ales că a suferit şi el alături de noi. Deocamdată, suntem jos şi nu ne gândim la ce face Astra. Va fi un meci greu cu Viitorul, dar mergem acolo să câştigăm.

Gregory Tade (atacant Steaua) - Am jucat curajos tot meciul. Laurenţiu Reghecampf a venit cu filosofia lui despre fotbal, iar noi am câştigat în stil de mare echipă. Reghecampf a vorbit cu mine despre criticile primite, mi-a zis să-mi eliberez mintea, să am încredere că voi marca, ceea ce am şi făcut. E bine dacă o să marchez 15-20 de goluri, dar fotbalul rămâne un sport de echipă. Când eşti şeful, ai dreptul să critici. Gigi Becali e omul care mă plăteşte, aşa că are dreptul să mă critice. Fiecare are dreptul la o opinie. Atunci când patronul te critică, trebuie să încerci să joci mai bine. De ce să mă gândesc la plecarea de la Steaua? Nu asta e adevăratul Tade. Lumea mă ştie, ştie de ce sunt capabil, fiindcă sunt în al treilea sezon în România şi am demonstrat ce pot la CFR Cluj.

Sorin Paraschiv (fost mijlocaş Steaua) - Steaua a arătat bine fizic, a presat tot meciul, a câştigat meritat pe final. Scorul putea fi mult mai mare decât 2-0. Vom vedea dacă Steaua se va putea bate la titlu după pregătirea din iarnă. Cred că atunci Steaua va sta şi altfel din punct de vedere fizic. Am văzut meciul din tribune, alături de Rădoi. Am venit cu toţii să suţinem Steaua. El a fost căpitanul acestei echipe şi rămâne un fan înfocat al Stelei. I-a fost greu în tribune, mai ales că, acum două etape, era pe bancă. Rădoi încearcă să-şi ducă studiile mai departe şi sper să-l vedem cât mai repede, din nou, pe bancă.

Emil Săndoi (antrenor CS U Craiova) - Jocul curgea spre un egal, am avut şi o ocazie doi contra unu, dar n-am valorificat-o. Altfel, Stelei i-ar fi fost foarte greu să revină. Apoi, a venit execuţia fantastică a lui Papp, dar am tot avut neşansă în ultima perioadă. Steaua a meritat victoria, dar nu cred că a avut foarte multe ocazii clare de a marca. Eram siguri că vom întâlni o echipă motivată. Steaua a trecut printr-o perioadă nefastă, însă nu înseamnă că n-are un lot valoros. Steaua rămâne principala candidată la titlu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite