Record: Singurul dintre cei 460 de fotbalişti care au jucat în Liga I care a fost pe teren în toate meciurile echipei sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu fiecare etapă scursă, play-out-ul Ligii I devine tot mai palpitant. Astfel, cu trei runde înainte de final, patru echipe se luptă pentru prima poziţie, ele fiind separate de doar patru puncte.

Deşi miza este foarte mare, numărul golurilor marcate în cele 44 de jocuri din play-out a ajuns la 111, ceea ce înseamnă o medie bună, de 2,52 goluri/meci.

CFR Cluj şi Concordia, ambele cu câte 19 puncte, sunt echipele care au avut cele mai bune rezultate în primele 11 etape din play-out, ele fiind urmate de FC Botoşani - 18 puncte, CS U Craiova - 17, CSMS - 16, Petrolul - 14, FC Voluntari - 10 şi Poli Timişoara - 7.

Forma bună arătate de primele clasate în ierarhia alcătuită strict pe baza rezultatelor din play-out se vede şi în topul marcatorilor din această fază, a relatat Liga Profesionistă de Fotbal. 

Clasament marcatori în play-out:

1.Gonzalo Gabriel Cabrera (FC Botoşani) - 6 goluri;

2.Juan Carlos Ruiz (CFR Cluj) - 5 goluri;

3-10.Cristi Bud (CFR), Nuno Rocha (CS U), Andrei Cristea (CSMS), Adrian Bălan (FC Voluntari), Artem Milevskiy (Concordia), Christian Obodo (Concordia), Victor Astafei (Petrolul), Dorin Goga (Poli) - 4 goluri.

Vârful celor de la CSMS Iaşi, Bojan Golubovici (foto, nr.14), este cel care a bifat prezenţe în toate cele 37 de etape din ediţia 2015-2016 (32 integralist), 26 în sezonul regulat - 11 în play-out, el fiind şi singurul dintre cei 460 de jucători cu minute în ediţia curentă care nu a ratat nici măcar un meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite