Real Madrid e la cinci meciuri de un record istoric: trupa lui Zidane e unică în Europa în acest moment

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai sunt 13 zile până la „El Clasico“, derby-ul care pune faţă în faţă Barcelona şi Real Madrid, iar meciurile din weekend au crescut presiunea pe catalani.

Fără Messi (a acuzat stări de vomă şi ameţeală), Suarez, Iniesta şi Umtiti (accidentaţi), elevii lui Luis Enrique n-au obţinut decât un 0-0, acasă, cu Malaga, ocupanta locului 11 în La Liga. 

Această remiză a fost coroborată cu victoria Realului în faţa celor de la Atletico, aşa că, în acest moment, după 12 etape, Real are patru puncte în faţa Barcelonei, iar catalanii nu-şi permit vreun pas greşit în derby. 

Singura neînvinsă din Europa

Victoria zdrobitoare a Realului pe „Vicente Calderon“, scor 3-0, a apropiat trupa pregătită de Zidane de un record istoric. În acest moment, „galacticii“ formează singura echipă din primele cinci campionate puternice ale Europei care n-a gustat eşecul în nicio competiţie. 

Real a ajuns la 29 de meciuri fără înfrângere şi mai are nevoie de cinci jocuri pentru a egala recordul clubului de 34 de meciuri fără paşi greşiţi. Această serie istorică datează din anii ’80, atunci când pe banca madrilenilor se afla olandezul Leo Beenhakker.

Ca să egaleze seria de atunci, Ronaldo şi compania ar trebui să iasă cu bine din următoarele partide:

*22 noiembrie (Liga Campionilor): Sporting Lisabona – Real

*26 noiembrie (La Liga): Real – Sporting Gijon

*30 noiembrie (Cupa Spaniei): Real – Cultural Leonesa

*3 decembrie (La Liga): Barcelona – Real

*7 decembrie (Liga Campionilor): Dortmund – Real

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite