Reacţiile „tricolorelor“ după ce România a învins Ungaria, la Campionatul Mondial de handbal din Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România a câştigat joi meciul cu Ungaria (21-17)şi şi-a asigurat, astfel, cea de-a treia victorie din patru partide disputate la Campionatul Mondial de handbal din Serbia.

Aurelia Brădeanu a comentat succesul echipei sale: „Ne-am dorit enorm să câştigăm acest meci. Am avut ambiţie şi nu am cedat pe final. Ne-am apărat foarte bine, ne-am dus peste ele şi ne-am desprins. Este o victorie importantă, dar mai avem mult până departe“, a declarat aceasta pentru DolceSport. Oana Manea a completat: „O victorie pentru publicul minunat, care ne-a susţinut. Le-am inchis gura celorlalţi suporteri. Am auzit fluierăturile contra noastră şi asta m-a ambiţionat“.

Paula Ungureanu, cea care a fost desemnată omul meciului, a vorbit şi ea despre performanţa reuşită de românce: „Ne bucurăm că am obţinut o victorie frumoasă şi că am umplut inimile celor care ne-au vazut aici şi la televizor. Pentru astfel de meciuri ne pregătim. Până la final credem. Urmează meciul cu Cehia. Acum ne bucurăm, dar după somn ne vom gandi la jocul de mâine. Vom petrece bătraneşte în seara asta, cu recuperare“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Campionatul Mondial din Serbia, actualizat în fiecare zi

România - Ungaria: 21-17. „Tricolorele“ şi-au revenit în a doua repriză, reuşind o partidă spectaculoasă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite