A dat “minerii” pe “ciocănari”. Răzvan Raţ a bătut palma cu noua sa echipă. “După Paşte vom zbura la Londra să semnăm!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raţ s-a transferat la Şahtior de la Rapid, în vara lui 2003
Raţ s-a transferat la Şahtior de la Rapid, în vara lui 2003

Zvonurile din ultima perioadă au fost confirmate astăzi de către Florin Manea, impresarul lui Răzvan Raţ, cel care a dezvăluit că fundaşul Şahtiorului va evolua în sezonul urnător la o grupare din Anglia.

După un deceniu la Şahtior, Raţ se pregăteşte de o nouă aventură. La finalul acestui sezon îi expira contractul cu Şahtior, iar cea mai bună variantă pentru fundaşul de 31 de ani a părut despărţirea de „mineri”. “Este mai bine pentru el, decât să i se facă contract pe un an. Atunci i-ar fi mai greu să găsească o înţelegere avantajoasă”, a explicat recent Mircea Lucescu. 

Astăzi, la o zi după al şaptelea titlu câştigat cu Şahtior, a venit confirmarea despărţirii fundaşului stânga de clubul din Doneţk. A recunoscut-o Florin Manea, impresarul său. “Tocmai am vorbit cu Răzvan la telefon, totul este rezolvat, după Paşte vom zbura la Londra să semnăm cu West Ham. Eu i-am recomandat să aleagă Anglia. Au mai fost oferte de la alte două cluburi importante, dar campionatul englez este mult mai interesant", a spus Manea, la televiziunea Sportro.

West Ham este pe locul 10 în acest moment în Premier League şi n-are emoţii în privinţa retrogradării. Cu trei etape înainte de finalul sezonului, are 42 de puncte, 10 mai mult decât ocupanta ultimului loc retrogradabil, Wigan. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite