Răzvan Ochiroşii, foarte aproape de semnarea unui contract cu Alcorcon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Ochiroşii
Răzvan Ochiroşii

Fostul fotbalist stelist Răzvan Ochiroşii, care a jucat în ultimele două sezoane la echipa CS Guijuelo, din liga a treia spaniolă, este foarte aproape de semnarea unui contract cu gruparea Alcorcon, din al doilea eşalon din Spania, informează deportedealcorcon.com.

Potrivit sursei citate, Ochiroşii s-a despărţit deja de formaţia Guijuelo. "Deşi nu este încă oficial, aducerea fotbalistului este rezolvată", notează jurnalul spaniol. Răzvan Ochiroşii, în vârstă de 26 de ani, a evoluat de-a lungul carierei pentru echipele Steaua, Gloria Buzău, Oţelul, Săgeata Năvodari, Fuenlabrada şi Guijuelo.

Cu Ochiroşii în componenţă, Guijuelo a încheiat sezonul 2014/2015 pe locul cinci în Grupa I a celui de-al treilea eşalon. Alcorcon se află, cu patru etape înainte de finalul sezonului, pe locul zece în clasamentul ligii secunde din Spania, cu 51 de puncte. Alcorcon are şanse de accedere în play-off-ul de promovare în prima ligă, diferenţa faţă de ultima echipă aflată pe o poziţie de play-off, Real Zaragoza, fiind de şase puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite