Naţionala Jurnaliştilor Sportivi e pregătită pentru Jocurile Olimpice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia jurnaliştilor români va participa. în perioada 17-25 septembrie, la Olimpiada Internaţională Media (OIM), de la Herceg Novi (Muntenegru).

Ziariştii români, constituiţi în Clubul Sportiv al Jurnaliştilor, participă de peste 20 de ediţii la OIM, având în palmares numeroase medalii, în special la fotbal, dar şi la volei, baschet, ciclism, atletism, tenis, nataţie sau petanque.

La OIM din Muntenegru şi-au anunţat prezenţa aproximativ 200 de jurnalişti din 10 ţări, printre care Canada, Franţa, Belgia, Italia, Liban, Spania, Germania, Slovenia, etc.

În perspectiva competiţiei de la Herceg Novi, tricolorii din presă au disputat două partide de verificare.Miercuri, în cantonamentul de la Mogoşoaia, ziariştii au evoluat împotriva unei selecţionate federale, din care au făcut parte, printre alţii, preşedintele Răzvan Burleanu, Anghel Iordănescu, selecţionerul primei reprezentative, Ionuţ Badea, ”secundul” naţionalei, Miodrag Belodedici, Aurel Ionescu, Florin Constantinovici etc. Federalii au învins cu 6-2 (4-1), într-un meci disputat pe durata a 70 de minute. Cătălin Oprişan (Antena 1) şi Vasile Radu (Clubul Sportiv al Jurnaliştilor) au punctat pentru ”presari”. ”Bine că v-am prins pe voi, să batem şi noi pe cineva!”, a glumit amar ”Tata Puiu”, care venea după două remize albe în preliminariile Euro 2016.

Luni după-amiază, jurnaliştii s-au deplasat la Ploieşti, pentru un amical cu o echipă de old-boys locală. Meciul, devenit tradiţional la început de toamnă, s-a disputat la Laguna Club, pe durata a 60 de minute. Jurnaliştii au învins cu 5-4 (1-1). 

Tricolorii, sponsorizaţi de Aqua Carpatica şi Stanleybet (pariuri sportive online si offline),  din presă pleacă miercuri la competiţia din Muntenegru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite