Război la Steaua? Tătăruşanu i-a pus la zid pe „Reghe“ şi pe Bourceanu: „Am fi proşti să nu mai credem în calificare“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu
Ciprian Tătăruşanu

Steliştii s-au contrazis după remiza cu gust de înfrângere cu Basel, iar cel mai vehement în declaraţii a fost goalkeeper-ul campioanei.

Campioana Ligii I a ratat, dramatic, şansa primei victorii în grupele Ligii Campionilor după şapte ani şi mai poate încheia grupa D pe locul 3 numai printr-un scenariu SF. 

Tocmai de aceea, după 1-1 cu Basel, în Elveţia, Reghecampf şi Bourceanu au admis că, foarte probabil, sezonul european al Stelei se va încheia la 11 decembrie, atunci când e programată ultima etapă din grupele Ligii Campionilor.

Totuşi, nu toţi steliştii au depus armele, dovadă şi declaraţiile date de Tătăruşanu şi de Szukala.

Ce au spus?

„Nu e totul pierdut, putem bate Schalke acasă. Am fi proşti să nu mai credem în calificarea în primăvară. Jucăm acasă cu Schalke, cu arena plină, putem câştiga. Sperăm ca la meciul cu germanii să fie fanii alături de noi. Avem nevoie de ei“, a comentat portarul la Digi Sport.

„Steaua trebuia să câştige la Basel. Golul de 1-1 a fost marcat din prima lor ocazie. Ne-am apărat foarte bine, am avut posesie, ei nu şi-au creat nicio situaţie de gol, în ciuda faptului că au jucat acasă cu stadionul plin“, a adăugat Tătăruşanu.

La fel ca portarul roş-albaştrilor, Szukala spune că următoarea rundă va fi decisivă în economia grupei. „Sperăm ca Chelsea să bată Basel şi noi să învingem Schalke. Matematic, şanse mai există. Noi vrem să facem cât mai multe puncte. Mai sunt şase puncte în joc, putem să le câştigăm. Mergem mai departe“, a afirmat fundaşul polonez, autor al pasei de gol pentru Piovaccari.

„Am avut trei puncte în mână cu Basel, puteam avea patru puncte acum. Ăsta e cel mai mare nivel din lume, aici dacă greşeşti la ultima fază, asta păţeşti. E păcat că am luat gol la ultima fază. Am pierdut două puncte. Totuşi, putem să facem mai bine cu Schalke, acasă“, a declarat Szukala.

CITEŞTE ŞI:

*VIDEO Basel - Steaua 1-1: inimi frânte. Roş-albaştrii au ratat prima victorie în grupele Ligii Campionilor după şapte ani

*Steaua, „expulzată“ din Europa: declaraţii dureroase date de Reghecampf şi de Bourceanu după remiza cu Basel

Încă mai avem şanse. Trebuie să câştigăm meciul de la Bucureşti cu Schalke şi mai vedem ce facem la Londra, cu Chelsea.  Ciprian Tătăruşanu portar Steaua
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite