Raul Rusescu, propus de FC Sevilla unei echipe din Liga a III-a din Spania. Directorul andaluzilor dezminte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Rusescu, jucător legitimat la FC Sevilla FOTO Răzvan Păsărică
Raul Rusescu, jucător legitimat la FC Sevilla FOTO Răzvan Păsărică

După ce în vara acestui an Raul Rusescu a semnat pentru FC Sevilla, oficialii echipei andaluze au decis că nu au nevoie de serviciile românului, astfel încât caută soluţii sub formă de împrumut pentru acesta.

Raul Rusescu nu a câştigat simpatia antrenorului Unai Emery şi a fost propus pentru un împrumut la Racing Santander, echipă care evoluează în eşalonul al treilea spaniol. Presa iberică scrie că internaţionalul român trece printr-o perioadă dificilă şi că are şanse minime să joace la gruparea andaluză.

Fostul stelist a fost transferat la Sevilla pentru 2,5 milioane de euro, însă nu a fost folosit niciodată în campionatul spaniol. Totuşi, Rusescu a evoluat în două meciuri din Europa League, când a şi reuşit să marcheze.
Explicaţia oficială a tehnicianului Sevillei a fost că atacantul nu este folosit din cauza faptului că nu este la zi cu pregătirea fizică.

Între timp, directorul sportiv al formaţiei andaluze dezminte informaţia şi dă asigurări că Rusescu rămâne la Sevilla: „Lotul a fost stabilit, el nu va pleca. Joacă foarte puţin acum, deoarece unor jucători le trebuie mai mult timp de acomodare şi de recuperare după vacanţă. Antrenorul are un plan pentru el ca să scurteze această perioadă. Evoluţiile lui Rusescu vor fi bune, suntem siguri de asta. El va fi cât de curând la dispoziţia antrenorului“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite