Rapid a remizat cu ACS Berceni, scor 1-1, în Liga II-a. Ilfovenii au avut 3 eliminaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania clubului ACS Berceni, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga a II-a.

Pentru Rapid a înscris Morar '82, iar pentru ACS Berceni a marcat Costin '80. ACS Berceni a avut trei jucători eliminaţi în acest meci, Radu, în minutul 54, Epaminonda, în minutul 65 şi Dobre, în minutul 89.

În clasament, Rapid ocupă primul loc, cu 54 de puncte, iar ACS Berceni este pe 7, cu 34 de puncte.

Adunarea Generală a Creditorilor a respins în şedinţa de joi modificarea planului de reorganizare a clubului Rapid, cu o majoritate de peste 60%. "Adunarea Generală a respins modificarea planului, dar vom merge în continuare pevechiul plan, nu e nicio problemă. Noi am vrut să obţinem de la ANAF un nou termen de reeşalonare a plăţilor, a datoriei de 9,5 milioane de lei, şi dânşii nu au acceptat. Nu au fost de acord cu propunerea noastră, dar nu este vorba de faliment. Noi am vrut doar să îmbunătăţim situaţia şi să avem un nou termen de rambursare a datoriilor. Dar totul se va decide în instanţă pe 20 mai, când avem un nou termen. Nu este vorba de faliment, nu e nicio problemă, noi am vrut doar un termen mai mare pentru rambursarea creditului", a spus principalul finanţator, Valerii Moraru, pentru news.ro.

Unul dintre cei care cer falimentul este secundul echipei naţionale, Viorel Moldovan, fost antrenor al grupării Rapid. "Singurii care cer falimentul sunt Viorel Moldovan şi încă o firmă cu o sumă mai mică. Faţă de Moldovan avem o datorie de 290.000 de lei şi i-am propus plata în două tranşe, în iunie şi ianuarie. Să vedem dacă acceptă sau nu. Aşteptăm un răspuns", a afirmat Moraru.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite