Rapid nu se mai opreşte din achiziţii: a luat un mjilocaş care a fost format la Porto şi a jucat pentru Portugalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ricardo Alves, alături de patronul Rapidului, Valerii Moraru
Ricardo Alves, alături de patronul Rapidului, Valerii Moraru

După victoria din prima etapă din retur, 1-0 cu Steaua, giuleştenii au prins aripi, iar finanţatorul Valerii Moraru a fost încurajat să mai întărească lotul.

Rapid se află pe locul 14 din 18 înaintea meciului de luni cu Viitorul (ora 20.30, Digi Sport, Dolce Sport, Look Plus), fiind la patru puncte de poziţia a 12-a, prima care asigură rămânerea în Liga I.

Chiar dacă drumul până la salvare e lung, Rapid poate fi considerată deja campioana transferurilor. Giuleştenii au făcut cele mai bune achiziţii din Liga I în iarnă şi nici nu dau semne că s-ar opri. Astăzi, bucureştenii au finalizat şi transferul portughezului Ricardo Alves Coelho Silva (21 de ani), un mijlocaş care se află în probe de mai mult timp. Fotbalistul a semnat un contract pe trei ani.

Ca junior, Ricardo Alves a trecut pe la formaţii, precum Lourosa, Porto, Boavista, Pasteleira şi Podroense, în timp ce la seniori a fost legitimat la Belenenses şi la Portimonense. De asemenea, el a evoluat pentru naţionala Portugaliei la U-17, U-18, U-19 şi U-20, cu ultima echipă participând şi la Campionatul Mondial rezervat jucătorilor sub 20 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite