Ranieri ştie deja cu ce echipă va ataca România în primul meci din campania de calificare la Euro 2016

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul italian al Greciei a testat la antrenamente mai multe formule de joc, dar, în cele din urmă, s-a hotărât asupra celor 11 jucători pe care îi va trimite în teren din primul minut contra României.

Claudio Ranieri (62 de ani) lucrează intens la antrenamente cu jucătorii săi, pe care îi pregăteşte pentru confruntarea cu România. Italianul a cristalizat deja primul 11, deşi mai sunt patru zile până la duelul cu tricolorii. Surpriza selecţionerului Greciei este mijlocaşul în vârstă de 23 de ani Petros Mantalos, care va juca în linia mediană a elenilor încă din primul minut, informează digisport.ro.

Din această echipă de start nu lipseşte nici golgeterul Mitroglou, cel care a marcat trei din cele patru goluri pe care le-au reuşit elenii în dubla confruntare cu România din barajul pentru Cupa Mondială 2014. Atunci a fost 3-1 pentru greci, la ei acasă şi 1-1 pe Arena Naţională din Bucureşti.

Iată cum va arată Grecia în meciul cu România:

Karnezis - Torosidis, Manolas, Papastathopoulos, Holebas - Samaris, Tachtsidis, Mantalos - Samaras, Salpiggidis, Mitroglou.

Jocul cu Grecia, din prima etapă a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va juca duminică, 7 septembrie, la Pireu, de la ora 21.45, în direct pe TVR 1.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite