Rădoi, gest urât după derby: antrenorul neoficial al Stelei poate primi o suspendare de mai multe etape

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

După 0-0 în tur cu Dinamo, fostul internaţional a pierdut prima confruntare cu rivala din „Ştefan cel Mare“ în calitate de antrenor. Aflat la început de drum, el n-a putut digera acest eşec şi a avut o reacţie necugetată.

Mirel Rădoi a ajuns victima naşului său, Gigi Becali, iar acest lucru s-a văzut şi în derby-ul de duminică, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Chiar dacă patronul roş-albaştrilor a lăudat jocul Stelei şi a anunţat un val de transferuri în iarnă, după cum „Adevărul“ a relatat aici, rămâne de văzut dacă mutările sale îl vor convinge pe Rădoi să mai stea la echipă. Fostul mijlocaş a avut până acum două tentative de a demisiona şi e posibil ca, la finalul anului, să plece de pe banca roş-albaştrilor.

Până atunci, el riscă o suspendare drastică, după ce la finalul derby-ului cu Dinamo le-a arătat suporterilor gazdelor degetul mijlociu în momentul în care a părăsit terenul, mergând spre vestiare. Dacă incidentul a fost surprins de camerele de filmat sau notat în raportul observatorului, atunci Rădoi va fi sancţionat de Comisia de Disciplină.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite