Răchită, uluit de ce a văzut în Arabia Saudită: fostul secund al lui Piţurcă a fost martorul unui episod bizar în vestiar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În România, fotbaliştii joacă neplătiţi şi cu lunile. În schimb, în zona Golfului Persic, străinii care nu-şi încasează banii la timp recurg la gesturi drastice.

Valeriu Răchită a lucrat două luni cu Victor Piţurcă la Al-Ittihad, după care a ales să nu se întoarcă la Jeddah, după vacanţa de iarnă. „Adevărul“ a scris, în exclusivitate, despre culisele acestei rupturi.

Invitat în studioul Digi Sport, fostul asistent al lui Piţurcă a vorbit despre experienţa pe care a avut-o la Al-Ittihad.

Ce a spus?

„Am ajuns la Al-Ittihad în orb. N-am avut foarte mult timp de analiză a echipei. Când am ajuns acolo, echipa câştigase şapte meciuri. Apoi, s-a pierdut derby-ul cu Al-Nassr, iar a doua zi am preluat echipa şi am făcut antrenamentele, am evaluat lotul. Acolo, jucătorii străini fac diferenţa. Noi am avut patru străini care nu prea ne-au ajutat. Samba Diakite, înainte de meciul cu Al-Hilal, a avut o ieşire de necrezut. Preşedintele a intrat în vestiar şi a anunţat prima de meci. Diakite a zis că nu-l interesează prima, vrea salariul. I s-a zis că nu e cazul să se vorbească de salarii înainte de meci. Diakite s-a îmbrăcat şi a plecat din vestiar. A fost exclus din lot. Din ce ştiu eu, dintre străinii de la Al-Ittihad, unii vor să plece, alţii nu. Marquinho n-o să plece nici picat cu ceară, are 2,6 milioane de euro salariu. Ya Konan a acceptat să plece, Samba Diakite e deja exclus. Ar fi perfect pentru Al-Ittihad să meargă Szukala şi Sânmărtean în cantonamentul din Dubai“, a afirmat Răchită.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite