PSG a obţinut doar un egal în returul cu Valencia, dar s-a calificat în sferturile Champions League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ezequiel Lavezzi, marcatorul lui PSG în meciul cu Valencia FOTO Reuters
Ezequiel Lavezzi, marcatorul lui PSG în meciul cu Valencia FOTO Reuters

Paris Saint-Germain a încheiat la egalitate returul disputat joi cu Valencia şi s-a calificat în sferturile Champions League.

Fără marele absent al partidei, Zlatan Ibrahimovici, PSG a reuşit doar o remiză în cea de-a doua manşă din optimile Champions League. Parizienii au abordat partida de la căldura celor 22 de meciuri disputate acasă fără înfrângere şi al ultimelor cinci victorii din cinci meciuri posibile în Europa. Fără Ibrahimovici şi Verrati în garnitura lui PSG şi accidentaţii Rami şi Ricardo Costa de la Valencia, meciul a fost o provocare pentru antrenorii ambelor echipe.

Gruparea din Ligue I a deschis şirul ocaziilor în minutul patru, când Pastore a tras la poartă, dar mingea a fost deviată în corner de către Barragan. Câteva minute mai târziu, Moura şi-a încercat norocul şi a tras la colţul lung, însă mingea a ocolit spaţiul porţii. Valencia şi-a făcut simţită prezenţa prin Soldado, care l-a lansat în atac pe Jonas, acesta nereuşind decât să trimită cu mult pe lângă poartă. Până la finalul primei reprize nu au existat ocazii importante, când Valencia a bătut un corner periculos, dar Pastore a fost pe fază şi s-a intrat la pauză cu 0-0.

A doua parte a jocului a debutat cu golul Valenciei (55'), pentru care a marcat Jonas, printr-un şut din afara careului. 11 minute mai târziu, PSG a reuşit egalarea datorită lui Lavezzi, care a profitat de o greşeală a spaniolilor şi a reuşit să marcheze din a doua încercare. Francezii au mai avut o şansă importantă de a aduce scorul în favoarea lor, însă rezultatul returului a rămas neschimbat. Cu scorul general 3-2, PSG s-a calificat în sferturile Champions League.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite