Prunea umilit: cum a râs primarul Iaşiului de fostul portar al Generaţiei de Aur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Prunea
Florin Prunea

Preşedintele moldovenilor îşi trăieşte ultimele zile la formaţia din Copou. Contractul său va expira în luna iulie, iar clubul nu intenţionează să-l reînnoiască.

Florin Prunea s-a remarcat la Iaşi prin limbajul violent pe care l-a folosit şi declaraţiile halucinante pe care le-a oferit, în unele cazuri fiind nevoit chiar să-şi ceară scuze pentru ce a zis.

„Ieşenii trebuie să înţeleagă că tot ce se întîmplă la echipa asta e pentru ei şi trebuie să fie mîndri de asta. În afară de violuri, prin zona asta nu se mai întîmplă nimic!“, a fost o afirmaţie şocantă făcută de Prunea în 2015 care i-a atras multe critici.

În plus, potrivit mai multor surse, fostul goalkeeper a încasat sume uriaşe la un club muribund din punct de vedere financiar, contribuind la un veritabil dezastru.

Având în vedere aceste lucruri, CSMS Iaşi a anunţat că Florin Prunea nu va avea contractul reînnoit în luna iulie. Mai mult, potrivit prosport.ro, primarul Mihai Chirica, l-a luat peste picior pe Prunea.

Ce a spus?

„Domnul Prunea a făcut performanţă, trebuie să recunosc. A reuşit să ducă clubul în cupele europene, printr-o conjunctură favorabilă, a ţinut clubul sus. CSM Poli e o echipă de temut în momentul de faţă, de care nu putem să trecem cu vederea. Nu pot decât să-l felicit pentru performanţa sportivă, îl felicit din suflet. Din păcate, a avut şi ieşiri. Fiecare om are lipsurile sale. Stând în poartă o mare parte din viaţa ta, nu prea ai timp să intri în bibliotecă şi e firesc să se întâmple lucrul acesta. S-a mai trezit discutând şi la adresa mea, şi la adresa ieşenilor, a arbitrilor, a lui Burleanu, la adresa multor altor persoane, cu cuvinte uneori trivial“, a afirmat primul Iaşiului.

El a continuat să-l umilească pe Prunea, explicând în ce condiţii poate fi păstrat, totuşi, fostul portar în conducerea celor de la CSMS Iaşi.

„Domnul Ambrosie a fost numit de către Comitetul Director să ia în grijă clubul, pentru a putea să facă un echilibru între ceea ce poţi plăti şi ceea ce ai promis că plăteşti. Fotbalul trebuie continuat la Iaşi, echipa a avut un rezultat care trebuie apreciat, 15 meciuri fără înfrângere. Am încredere în Ambrosie, în verticalitatea lui, în profesionalismul său. Dacă domnul Prunea poate face distincţia între dragostea de fotbal şi dorinţa de a avea un salariu mare şi dacă domnul Ambrosie poate face o strategie în care să-l includă şi pe domnul Prunea, eu nu mă voi opune. Când oamenii politici se implică în activitatea unor cluburi, ori acestea dispar, orice acele persoane fac puşcărie, iar mie nu îmi convine nici prima variantă, nici a doua. Vreau să stau relaxat, să vin să privesc relaxat un meci de fotbal în Copou“, a adăugat Mihai Chirica.

Prunea: „Exclus să lucrez cu Ambrosie!“

Replica lui Florin Prunea a venit, de asemenea, prin intermediul prosport.ro: „Dacă mai sunt dorit, aştept o ofertă din partea domnului primar. Cât despre trivialităţi, am înjurat doar Steaua, când toată lumea şi cei de la oficială ţineau cu Steaua în ultima etapă din urmă cu două sezoane. În rest, nu cred că am înjurat pe cineva. Dacă voi lucra cu Adrian Ambrosie? În niciun caz, eu lucrez doar cu oameni profesionişti. E păcat de antrenorul Neagoe, e păcat de jucători. Deja Răuţă trebuia notificat, din câte ştiu, a fost pierdut acest jucător“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite