Protestul lui Marian Drăgulescu ia amploare. Alţi opt sportivi de top îşi cer drepturile financiare la Guvern

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Guvernul României a triplat primele pentru naţionala feminină de handbal, care a obţinut medaliile de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca.

Gimnastul Marian Drăgulescu s-a arătat nemulţumit de cum s-a comportat Guvernul României faţă de el în comparaţie cu jucătoarele naţionalei de handbal şi a explicat într-un interviu pentru Adevărul ce l-a nemulţumit.

Guvernul a triplat primele pentru jucătoarele de handbal care au obţinut medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca. Astfel, premiul iniţial de 14.800 de lei a ajuns să fie de 60.000 pentru fiecare handbalistă.

În schimb, Guvernul a avut o altă atitudine faţă de medaliile cucerite la Campionatele Mondiale în alte sporturi.

La Campionatele Mondiale de gimnastică din Scoţia, Marian Drăgulescu a obţinut medalia de argint la sărituri iar Larisa Iordache a câştigat medalia de bronz la individual compus. Totuşi, Guvernul nu a avut o atitudine specială faţă de reuşitele gimnaştilor. Drăgulescu a primit 37.000 de lei pentru medalia de argint obţinută.

Drăgulescu a fost nemulţumit de acest fapt mai ales după triplarea primelor pentru handbaliste. El vrea în semn de proteste să iasă în stradă, în Piaţa Victoriei, îmbrăcat în costumul de sportiv şi cu toate medaliile pe care le deţine.

Acum, lui Drăgulescu i s-au alăturat şi alţi medaliaţi mondiali: Tiberiu Dolniceanu (scrimă, bronz,), Andreea Chiţu (judo, argint), Corina Căprioriu (judo, argint), Simona Pop, Simona Gherman, Loredana Dinu, Ana Maria Brânză (echipa feminină de scrimă, argint), Larisa Iordache (gimnastică, bronz).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite