Programul Simonei Halep în luna august. Trei turnee o aşteaptă pe româncă, dintre care unul de Mare Şlem

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO Mediafax
Simona Halep, cel mai bine clasată româncă în ierarhia mondială a tenisului feminin FOTO Mediafax

Simona Halep a susţinut o conferinţă de presă, miercuri, în cadrul căreia a vorbit despre programul şi turneele pe care le are în luna august. Ieşirea publică a a fost prilejuită de semnarea unui parteneriat cu Dedeman.

Citeşte toate ştirile despre Simona Halep

„La începutul lunii august voi pleca în America, pentru turneul de la Cincinnati, apoi la New Haven, apoi US Open. Sunt refăcută complet şi voi începe în curând antrenamentele de tenis. Am început antrenamentele fizice. Am puterea de muncă să încep sezonul american, care nu este uşor, dar am încredere că va fi bine şi acolo. Sunt jucătoare foarte puternice în circuit. Sunt aproape de primul loc, dar totodată departe. 

Toate meciurile le iau în serios, indiferent de adversară. Pot să spun că este o presiune pentru că trebuie să apăr aceste puncte, dar trebuie să joc meci de meci cu gândul să ajung la Turneul Campioanelor. Nu vreau să mă sperii de faptul că trebuie să apăr aceste puncte, am încredere în mine. Sezonul american este unul foarte dificil, dar cum am făcut anul trecut rezultate foarte bune cred că pot face şi anul acesta. Voi încerca să-mi apăr punctele şi să mă menţin cât mai sus în clasamentul WTA“, a declarat Simona Halep.

Ocupanta locului trei în ierarhia mondială a tenisului feminin a semnat un parteneriat cu Dedeman, firmă care se angajează să construiască 13 terenuri de tenis, de aproximativ 30.000 de euro fiecare, odată cu deschiderea unui nou magazin. Trei terenuri de acest fel urmează să fie inaugurate în următoarele 12 luni.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Simona Halep şi Ilie Năstase, protagoniştii unui meci demonstrativ

Sorana Cîrstea, pe prima pagină WTA. Românca a fost lăudată după debutul în turneul de la Baku, unde este favorită

Ştiri similare pe dolce-sport.ro:

Simona Halep intră în vacanţă. Care este următorul turneu la care va participa

Noutăţi privind starea de sănătate a Simonei Halep

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite