Primii aşi de la Paris! Tenismenele Simona Halep, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu au votat la europarlamentare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep a votat la Paris Foto: Daniela Coman
Simona Halep a votat la Paris Foto: Daniela Coman

Simona Halep, Irina Begu şi Mihaela Buzărnescu au votat, astăzi, 26 mai, la Paris pentru alegerile europarlamentare şi referendumul pentru justiţie. Româncele se află în aceste zile în Franţa, pentru turneul de la Roland Garros.

Simona Halep (3WTA) şi Irina Begu (118) au ajuns la Ambasada României de la Paris în jurul orei 18:00. Fostul lider mondial n-a stat la coadă, unde se aflau sute de persoane. Cele două tenismene au fost surprinse într-o fotografie de Daniela Coman, care le-a postat pe pagina personală de Facebook. Potrivit gsp.ro, Simona a ajuns la Ambasadă şi s-a dus direct să voteze, apoi a plecat imediat.

Şi jucătoarea de tenis Mihaela Buzărnescu, locul (30 WTA), care participă şi ea la turneul de la Roland Garros, a votat alături de echipa ei la ambasada României. „A fost greu, dar am răzbit. Team Miki a mers la vot“, a notat Buzărnescu pe Facebook.

mihaela buzarnescu vot

De asemenea, şi Horia Tecău a fost în cursul dimineţii la vot tot la Paris. Tenismenul a făcut apoi o poză cu buletinul ştampilat, având şi un mesaj pentru toţi românii: „Întotdeauna există o alegere!“

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite