Presa spaniolă o ridică în slăvi pe Cristina Neagu: ce au scris jurnaliştii iberici după ce vedeta României a făcut furori pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Neagu
Cristina Neagu

România a învins Spania, scor 19-17, în al treilea meci din grupa A la Campionatul Mondial de handbal. Vedeta tricolorelor a contribuit cu opt goluri la succesul de marţi seara.

Cristina Neagu dovedeşte, aproape la fiecare apariţie pe teren, că e cea mai bună handbalistă a lumii. Nu degeaba sportiva de 29 de ani a fost poreclită „Messi al handbalului“.

La ultimele două victorii ale României la Mondialul din Germania, Neagu a fost cel mai bun om de pe teren, reuşind 11 goluri cu Slovenia şi 8 cu Spania. Prestaţia sa contra ibericelor i-a entuziasmat şi pe jurnaliştii spanioli, după cum a informat Digi Sport.

Ce au scris spaniolii?

Marca: Spania s-a împiedicat de primul mare obstacol întâlnit. Duelul a fost decis în ultimele cinci minute, în care <<Razboinicele>> au scăpat o victorie uriaşă. România a reuşit să întoarcă rezultatul prin pivotul Pintea, dar mai ales prin teribila Cristina Neagu, un adevărat fenomen.

AS: <<Războinicele>> s-au luptat fără izbândă în faţa României. Adversara n-a fost însă mai bună, dar a profitat de impreciziile echipei noastre.

Mundo Deportivo: Spania a fost învinsă de o echipă condusă de Neagu, după un meci în care ambele echipe au avut probleme în atac. Cu Neagu (cea mai bună handbalistă din lume în 2015 şi 2016) în rolul de lider şi cu o lovitură de la 7 metri controversată acordată în ultimele secunde, România s-a impus.

Sport: Spania a pierdut cu România, dar a arătat multe lucruri bune. Ibericele n-au înscris însă 18 minute, în care Dumanska a apărat senzaţional.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite