Articol publicitar

PONT: Cum puteţi câştiga marele premiu al Mondialului Superbet

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
superbet

Finala Cupei Mondiale va fi meciul în care vom afla noua campioană a lumii şi în care se vor stabili superlativele competiţiei! Duelul Franţa-Croaţia va fi partida care va desemna şi cel mai bun jucător al turneului din Rusia (Mbappe sau Modric), respectiv cel mai bun portar (Lloris ori Subasic).

Pe un aşa meci se vor pune super-pariuri cum numai o data la 4 ani aveţi şansa de a plasa! Iar ziua istorică va începe cu marea extragere a promoţiei Mondialul Superbet!

Puteţi marca un super-câştig, în minutul 90 al promoţiei! Grăbiţi-vă şi înscrieţi-vă biletele simplu şi rapid cu sms la 1782 (număr gratuit valabil în reţelele Vodafone, Orange, Telekom şi Digi) sau pe site-ul www.promotiesuperbet.ro.

Sunt eligibile toate biletele (câştigătoare şi necâştigătoare) pe care aţi luat cel puţin un eveniment de la Cupa Mondială la cota minimă de 1.50 şi suma pariată de peste 20 LEI.

Fiecare bilet pe care îl înscrieţi intră în joc pentru:

- premiul zilei, supertelefonul Samsung Galaxy S9 Plus!

- marele premiu al Mondialului Superbet, un BMW X5!

Superbet transmite live pe pagina oficială de Facebook şi pe site-ul promoţiei tragerile zilnice la sorţi. Puteţi accesa oricând lista câştigătorilor. Până azi. Superbet a acordat 4 BMW-uri Seria 1şi peste 20 de supertelefoane Samsung Galaxy S9Plus!

Mare extragere are loc duminică 15 iulie 2018 la ora 13:00!

Fiecare bilet înscris înseamnă o şansă în plus de câştig!

Grăbiţi-vă! Aveţi la dispoziţie peste 800 de agenţii Superbet în care să plasaţi biletele care vă pot aduce Marele Premiu al Mondialului Superbet: un BMW X5!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite