Ploaie de goluri: ce au făcut jucătorii români în acest weekend în Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reveniţi la echipele lor de club după convocarea la echipa naţională, Stancu, Puşcaş şi Bicfalvi au avut parte de un weekend excelent.

*Costel Pantilimon a fost titular şi integralist în poarta oaspeţilor, în Leicester – Sunderland 0-0.

*Ciprian Tătăruşanu a rămas pe banca Fiorentinei în meciul din deplasare cu Verona, scor 2-1 pentru oaspeţi.

*Chiricheş a intrat la pauză, în succesul lui Tottenham, 2-1, în deplasare, cu Hull. Au fost primele minute jucate de fundaşul român pentru Spurs, în campionat, după două luni

*În campionatul bulgar, derby-ul ŢSKA Sofia – Ludogoreţ s-a încheiat 1-1. La gazde, Sergiu Buş a fost titular, dar a părăsit terenul după 78 de minute. Rămâne, totuşi, pe primul loc în clasamentul golgheterilor, cu zece reuşite. La Ludogoreţ, Cosmin Moţi a fost integralist şi a încasat un „galben“.

*În Germania, Stuttgart a pierdut pe teren propriu, 0-1 cu 

Augsburg şi e pe ultimul loc. Maxim a fost rezervă nefolosită

*Ovidiu Hoban a fost integralist în prima ligă din Israel, la Hapoel Beer Sheva, învinsă, în deplasare, la Hapoel Tel Aviv, scor 2-3.

*Eric Bicfalvi şi Florin Matei au fost titulari la Volyn Luţk, care a întâlnit Metalurg Doneţk, în deplasare. Meciul s-a încheiat cu victoria oaspeţilor, scor 2-1. Românii au fost integralişti, iar Bicfalvi a înscris golul de 2-0.

*George Puşcaş a marcat pentru Inter Primavera în remiza de pe teren propriu, 2-2, cu Brescia. Românul de 18 ani a ratat şi un penalty la scorul de 1-1. Rămâne însă principalul marcator pentru Inter Primavera în acest sezon, având 15 reuşite.

*Bogdan Stancu a marcat două goluri pentru Genclerbirligi în remiza de pe teren propriu, scor 2-2 cu Karabukspor. Internaţionalul român a ajuns la cota patru în prima ligă din Turcia, în actuala stagiune. Liviu Antal a rămas pe bancă la Genclerbirligi, în timp Stancu a fost integralist.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite