Pierde Mihaela Buzărnescu locul de titulară în echipa României de Fed Cup? Anunţul făcut de Florin Segărceanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Buzarnescu

În perspectiva meciului cu Franţa din semifinalele Fed Cup, căpitanul nejucator al echipei României, Florin Segarceanu, a transmis un mesaj clar celei de a doua rachete a ţării noastre.

Mihaela Buzarnescu, care a pierdut ambele meciuri în confruntarea din sferturi, cu Cehia, ar putea pierde statutul de titulară pentru semifinala cu Franta din luna aprilie. Locul Mihaelei ar urma să fie luat de Irina Begu, cea care va juca la simplu alaturi de Simona Halep.

"După ce s-a întâmplat în Cehia, vreau să fim mai pregătiţi în proba de simplu. Vreau din start o a treia jucătoare care să fie aptă de joc pentru a intra în teren. De altfel, Raluca Olaru are o evoluţie foarte buna la dublu, iar Niculescu-Olaru ar putea forma o pereche foarte bună. Toate jucătoarele sunt foarte bine pregătite, însă o să vedem după turneul de la Miami ce decizie voi lua. Voi analiza situaţia şi voi anunţa atunci echipa. Irina Begu este un component foarte important al echipei noastre şi a arătat că se poate mobiliza într-un meci de Fed Cup pe zgură, o suprafaţă care o avantajează. Irina Begu este o variantă foarte bună pentru proba de simplu", a declarat Florin Segarceanu, capitanul nejucator al Romaniei, pentru Telekom Sport.

Pentru un loc în finala competiţiei, Romania întâlneşte Franta, în deplasare, pe 20 si 21 aprilie,

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite