Petrolul-Viktoria Plzen, ora 21.00, în turul 3 preliminar al Europa League. Mircea Lucescu îşi avertizează fiul. CFR Cluj şi Astra luptă şi ele pentru play-off

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După eliminarea albanezilor de la Flamurtari, Petrolul va avea o misiune mult mai dificilă în turul 3 preliminar al Europa League, unde va da peste Viktoria Plzen, echipă antrenată de cehul Duşan Uhrin Jr. Partida se va juca joi seara, ora 21.00, la Ploieşti, în direct pe Digi Sport 1. Tot joi vor juca şi celelalte două formaţii româneşti, Astra şi CFR Cluj.

Trei echipe româneşti joacă azi în prima manşă a celui de-al treilea tur preliminar din Europa League. Astra, câştigătoarea Cupei României, a intrat direct în această fază a competiţiei, în timp ce Petrolul şi CFR Cluj au eliminat în turul precedent pe Flamurtari, respectiv Jagodina. 

Astra va întâlni în această fază a competiţiei pe Slovan Liberec, o mai veche cunoştinţă a românilor de pe vremea când Dinamo reuşea minunea de la Liberec. Casele de pariuri consideră că echipa cehă este favorită. Meciul se va juca la Giurgiu şi va începe la ora 19.00, nefiind televizat. 

O altă partidă extrem de interesantă va fi cea dintre Petrolul şi Viktoria Plzen. La oaspeţi antrenează cehul Duşan Uhrin Jr., fost antrenor la Poli Timişoara şi CFR Cluj. La fel ca în partida de la Giurgiu, casele de pariuri o creditează cu prima şansă pe adversara Petrolului. Opţiunea pariorilor este întărită de Mircea Lucescu, care nu-şi aduce aminte cu plăcere de Plzen. ""Atenţie mare la Plzen! Anul trecut cehii m-au eliminat cu mare şansă, dar stau foarte bine pe teren, sînt extrem de organizaţi. Au un stil nemţesc", i-a transmis "Il Luce" fiului său.

Meciul se va juca la Ploieşti, de la ora 21.00 şi va fi televizat de Digi Sport 1.

În fine, CFR Cluj va juca tot joi seara, dar în deplasare, cu Dinamo Minsk. Ardelenii vin după calificarea cu emoţii în faţa lui Jagodina şi, deşi bieloruşii au bifat opt victorii consecutive în campionat, elevii lui Vasile Miriuţă nu se tem deloc de adversara din capitala Belarusului. "Adversarii noştri au doi-trei jucători excelenţi pe faza de atac, foarte iuţi. Dar şi noi avem jucători de mare calitate şi nu cred că ne vor crea probleme", a spus Miriuţă.

Partida este programată la ora 20.00, în direct pe Look TV.

Manşa a doua a celui de-al treilea tur preliminar se dispută pe 7 august. Echipele care vor trece de acest tur se vor califica în play-off, acesta fiind ultimul hop înainte de accederea în grupele Europa League.

Răzvan Lucescu: Viktoria este ca o construcţie finalizată în Europa, în timp ce Petrolul este încă în construcţie. Va fi o dublă interesantă şi dificilă. Adversarii noştri nu traversează o perioadă foarte bună şi vom încerca să speculăm acest lucru.
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite