„Performanţa Are Viitor“: puştii din Argeş sunt aşteptaţi la selecţia urmărită de Vlădoiu, Belodedici şi Geolgău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Andrei, flancat de Miodrag Belodedici (stânga) şi Jean Vlădoiu
Răzvan Andrei, flancat de Miodrag Belodedici (stânga) şi Jean Vlădoiu

Acţiunea va avea loc, duminică, la Bascov, începând cu ora 09.00, la Stadionul „Han Valea Ursului“. Cei 11 fotbalişti selectaţi până la finalul caravanei vor fi premiaţi cu o excursie la Barcelona şi vor beneficia de un cantonament profesionist alături de echipa naţională de fotbal a României.

Caravana „Performanţa Are Viitor“, o iniţiativă care îşi propune să sporească şansele tinerilor din mediul rural de a se face remarcaţi şi de a avea acces la o pregătire sportivă la cele mai bune standarde, îşi continuă selecţiile duminică, 28 august, la Stadionul „Han Valea Ursului“ din Bascov.

Tinerii fotbalişti sunt aşteptaţi să-i impresioneze pe antrenorii Federaţiei Române de Fotbal începând cu ora 09.00, într-o selecţie supervizată de foştii internaţionali Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici şi Ion Geolgău.

Caravana se opreşte astfel într-o regiune care are o tradiţie impresionantă în fotbal. Nicolae Dobrin, Adrian Mutu şi Jean Vlădoiu sunt doar trei dintre oamenii de naţională proveniţi din această zonă. 

„Mă bucur foarte mult că, prin intermediul acestui proiect special, fotbalul argeşean are din nou oportunitatea de a furniza talente din izvoarele sale devenite celebre în istoria fotbalului românesc. Din mediul rural au provenit foarte mulţi mari fotbalişti şi sunt sigur că vom avea succes în demersul nostru“, a declarat Jean Vlădoiu.

Câştigătorul trialului de la Bascov va fi al doilea membru al echipei „Performanţa Are Viitor“, după ce tânărul Răzvan Andrei, din Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin), a devenit primul jucător al echipei formate de Gillette şi Federaţia Română de Fotbal în urma primei selecţii a campaniei.

Pentru a putea fi înscrişi în selecţie, tinerii fotbalişti trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

*Vârsta între 10 şi 14 ani împliniţi până la data de 31 iulie 2016;

*Să fie însoţiţi de tutore sau părinte, acesta urmând să-şi dea acordul pentru participare pe baza căruia se face înscrierea;

„Performanţa Are Viitor“ se desfăşoară sub umbrela programului FRF „Împreună suntem fotbal“ şi are loc în perioada august 2016 - mai 2017. Primele localităţi acoperă zonele rurale din Moldova, Muntenia, Banat şi Ardeal, urmând ca Federaţia Română de Fotbal să continue selecţiile, acoperind astfel toată România până la finalul campaniei, în mai 2017. 

Cei unsprezece tineri fotbalişti selectaţi în cadrul campaniei vor fi premiaţi cu o excursie la Barcelona la finalul campaniei şi vor beneficia de un cantonament profesionist alături de echipa naţională de fotbal a României, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia.

În perioada august – septembrie 2016, caravana Gillette – „Performanţa Are Viitor“ are prevăzute selecţii în:

*Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin) – 21 august 2016

*Bascov (judeţul Argeş) – 28 august 2016

*Jucu (judeţul Cluj) – 4 septembrie 2016

A patra localitate în care vor fi căutaţi tinerii talentaţi va fi aleasă direct de cosumatorii Gillette şi va fi anunţată în secţiunea de comunicate de presă a Federaţiei Române de Fotbal. De asemenea, mecanismul de selecţie din următoarele etape va fi anunţat în aceeaşi secţiune, dar şi la nivel local, prin intermediul reprezentanţilor Asociaţiilor Judeţene de Fotbal.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite