Performanţa are Viitor: Judeţele Dolj, Alba şi Arad vor găzdui ultimele trei preselecţii ale sezonului 2017 – 2018

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimele trialuri ale actualului sezon al proiectului Performanţa are Viitor vor avea loc în Işalniţa (Dolj, 18 martie), Cugir (Alba, 1 aprilie) şi Chişineu-Criş (Arad, 15 aprilie).

Performanţa are Viitor, proiectul de scouting dezvoltat de
Federaţia Română de Fotbal şi Gillette, o marcă din portofoliul P&G, va ajunge pentru ultimele trei preselecţii ale sezonului 2017 – 2018 în judeţele Dolj, Alba şi Arad.

Tinerii fotbalişti cu vârste cuprinse între 10 şi 14 ani vor avea ocazia să îi impresioneze pe scouterii Federaţiei Române de Fotbal la preselecţiile organizate în Işalniţa (Dolj, 18 martie), Cugir (Alba, 1 aprilie) şi Chişineu-Criş (Arad, 15 aprilie).
Cele trei evenimente vor încheia seria preselecţiilor organizate în acest sezon, începută pe 20 august 2017 la Constanţa. Trialuri similare au fost organizate şi la Putna (1 octombrie 2017) şi Râmnicu Sărat (28 octombrie 2017).

„Ultimele trei localităţi pe care le vom vizita în acest sezon ne vor ajuta să avem o acoperire cât mai bună în ceea ce priveşte aria de selecţie pentru proiectul Performanţa are Viitor. De la startul proiectului, din august 2016, am avut ocazia să organizăm preselecţii similare în şapte localităţi din mai multe zone ale ţării şi ne-am bucurat de o participare excelentă şi de tineri jucători foarte talentaţi.”, a explicat Jean Vlădoiu, Ambasador Performanţa are Viitor.

Pentru a putea fi înscrişi în selecţie, participanţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:
* Vârstă între 10 şi 14 ani, împlinită până la data de 31 iulie 2017;
* Să fie însoţiţi de tutore sau părinte, acesta urmând să îşi dea acordul pentru participare, pe
baza căruia se face înscrierea.

Cei mai buni 11 jucători selectaţi se vor alătura echipei care în luna mai va merge la Centrul Naţional
de Fotbal de la Mogoşoaia pentru un stagiu de pregătire şi la Barcelona, pentru un antrenament la
faimoasa bază Ciutat Esportiva Joan Gamper a FC Barcelona. Tot atunci, echipa va avea ocazia să
vadă un meci al FC Barcelona din tribunele stadionului Nou Camp.

Performanţa are Viitor se desfăşoară sub umbrela programului FRF Împreună suntem fotbal şi are
loc în perioada august 2017 - mai 2018.
 

jan

În primul sezon al proiectului, 2016 – 2017, Gillette şi Federaţia Română de Fotbal au organizat preselecţii în Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin), Bascov (judeţul Argeş), Jucu (judeţul Cluj) şi Pădureni (judeţul Vaslui).

De peste un secol, Gillette îşi respectă angajamentul de a oferi performanţă zi de zi prin intermediul aparatelor de ras utilizate de peste 800 de milioane de bărbaţi din întreaga lume. Alături de Federaţia Română de Fotbal, prin iniţiativa Performanţa are Viitor, Gillette continuă să susţină copiii talentaţi din România.

Mobilitatea în cadrul caravanei "Performanţa are viitor" este oferită de Eurolines şi TUI TravelCenter.


Despre Gillette
De peste 110 ani, Gillette oferă tehnologie de precizie şi produse cu o performanţă la cele mai înalte standarde, îmbunătăţind viaţa a peste 800 de milioane de bărbaţi din toată lumea. De la bărbierit şi îngrijire personală, până la îngrijirea pielii şi protecţia de transpiraţie, Gillette oferă o gamă largă de produse ce include aparate de ras, geluri, spume şi creme de ras, produse pentru îngrijirea pielii, after-shave, antiperspirante, deodorante şi geluri de duş. Vă rugăm vizitaţi http://www.gillette.com pentru cele mai recente noutăţi şi informaţii despre Gillette.

Despre Procter & Gamble 
P&G îmbunătăţeşte viaţa a aproximativ 5 miliarde de oameni din întreaga lume prin brandurile sale. Compania are unul dintre cele mai puternice portofolii de branduri de calitate, precum: Always®, Ambi Pur®, Ariel®, blend-a-med®, Duracell®, Fairy®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, Tide®, Wella®. Operaţiunile P&G se desfăşoară în aproximativ 70 de ţări din întreaga lume. Vă rugăm vizitaţi http://www.pg.com pentru ultimele noutăţi şi mai multe detalii despre P&G şi brandurile sale.

Despre „Transformă uliţa în stadion”
Parteneriatul cu Gillette, reprezentat de iniţiativa „Performanţa are Viitor”, este o continuare a proiectului “Transformă uliţa în stadion”, un proiect care face parte dintr-un plan mai amplu, “Împreună suntem fotbal”, dedicat promovării fotbalului de tip Grassroots şi coordonat de Departamentul de Dezvoltare Fotbalistică al Federaţiei Române de Fotbal, condus de Ciprian Paraschiv. Proiectul “Transformă uliţa în stadion” s-a desfăşurat în perioada septembrie 2015 – aprilie 2016 în 21 de judeţe din România, implicând referenţii zonali ai Federaţiei Române de Fotbal. Peste 1000 de elevi din ciclul primar din mai mult de 120 de unităţi de învăţământ din mediul rural au fost parte a etapei pilot a programului. Finalitatea programului a constat într-o competiţie dedicată celor mai talentaţi elevi din clasele I-IV din cele 7 regiuni fotbalistice ale ţării. Meciul final s-a disputat la Cluj, o comisie formată din Miodrag Belodedici, Ion Vlădoiu şi Aurel Ţicleanu alegând cei 3 câştigători, care au însoţit echipa naţională la Campionatul European din Franţa.

Despre “Împreună suntem fotbal”
Este conceptul-platformă pentru un program strategic de activităţi reunite în cel mai amplu proiect dedicat dezvoltării fotbalului de bază (grassroots) din România, cu scopul reconfigurării fotbalului ca fenomen social în rândul românilor. Acestea acoperă mediul urban şi rural, în parteneriat cu autorităţi centrale, locale şi mediul de business. Obiectivele pe termen lung vizează zone diverse de interes, de la creşterea numărului de practicanţi şi descoperirea de noi talente, până la poziţionarea fotbalului ca instrument de incluziune şi mobilitate socială, îmbunătăţirea nivelului general al activităţii fizice şi dezvoltarea individuală prin valorile sportului. Lansat în luna septembrie a anului 2015, "Împreună Suntem Fotbal" reprezintă o premieră în sportul şi educaţia din România. Sub această umbrelă, FRF a dezvoltat 13 proiecte, ce includ competiţii şcolare naţionale pentru băieţi şi fete, acţiuni de scouting plus Cupa Intercartiere şi proiectul special “Transformă uliţa în stadion”, continuat de “Performanţa are Viitor”: ONSS – învăţământ primar, Gimnaziada, ONSS – invăţământ liceal, Campionatul Naţional de Fotbal Universitar 11 vs. 11, Unificat în 7, Campionatul Naţional Universitar de Futsal, Fotbal şi feminitate, Cupa Tymbark, Interliga Naţională de Fotbal U7, U8, U9 şi U10, Cupa IPA (amatori), Fotbal pe plajă, Cupa Intercartiere şi “Transformă uliţa în stadion” / “Gillette - Performanţa are viitor”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite