Percheziţii la stadionul Sportului Studenţesc. Vasile Şiman e suspectat de evaziune fiscală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasiel Şiman a distrus Sportul Studenţesc FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Vasiel Şiman a distrus Sportul Studenţesc FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Dincolo de problemele pe care le are cu jucătorii, mulţi dintre ei devenind liberi de contract, Vasile Şiman are probleme şi cu legea.

UDPATE 14.10 - Vasile Şiman s-a prezentat la sediul clubului Sportul şi a făcut primele declaraţii după percheziţia care a avut loc acolo.

„Există o anchetă sub desfăşurare. Pe mine nu mă interesează ce spun jucătorii Sportului. Nu a fost începută o urmărire penală împotriva mea. E doar o verificare. Nu există nici o învinuire“, a declarat Şiman.

Pe de altă parte, Viorel Ferfelea, fotbalist al Sportului, a avertizat că situaţia e destul de gravă pentru patronul clubului.

„Se întîmplă lucruri ciudate la Sportul. Sînt acte dubioase. Noi nu avem unde să ne antrenăm, nu aveam apă la stadion. Mai sunt multe lucruri dure care vor fi dezvăluite zilele următoare“, a declarat Ferfelea la Radio GSP.

Poliţiştii au descins în această dimineaţă la stadionul Sportului Studenţesc, unde fac percheziţii. Potrivit Mediafax, administratorul şi finanţatorul clubului, Vasile Şiman, e suspectat de evaziune fiscală, după ce ar fi reţinut, dar nu ar fi plătit impozitele şi contribuţiile pentru jucători, producând un prejudiciu de 1,6 milioane de lei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite