Pedeapsă drastică pentru agresorul lui Gică Hagi. Câte etape de suspendare a primit brazilianul Rambe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întrunită astăzi, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a luat mai multe decizii de suspendare.

Fotbalistul Universtăţii Craiova, Rambe, a primit 6 etape de suspendare după incidentele de la finalul partidei cu Viitorul. Nici portarul Academiei, Victor Râmniceanu, nu a scăpat şi a fost cu 3 etape de către membrii Comisiei. Chiar dacă nu a fost eliminat de Radu Petrescu, membrii Comisiei au decis ca Sorin Rădoi să fie suspendat şi el 6 etape după ce l-a lovit cu pumnul în figură pe Rambe.

"Trebuie să luăm o decizie în privinţa lui Rambe. Lucrurile s-au inflamat pe final şi au ieşit de sub control. Faptul că Rambe a fost unul dintre protagoniştii actelor de huliganism este o realitate. Rambe, pentru ceea ce a făcut, va plăti. El nu e luptător de K1, el are contract de fotbalist. Universitatea are o istorie, trebuie să-şi păstreze ţinuta academică.

Domnul Hagi a spus că îl va angaja ca bodyguard pe portarul Rîmniceanu, noi nu ne permitem să spunem asta cu Rambe. Cu tot respectul pentru Gică Hagi, dar noi avem simbolurile noastre la Craiova, nu ne închinăm la străini. Gestul lui Rambe e incalificabil, aşa cum e şi cel al lui Rîmniceanu. Şi înţeleg că celălalt boxer a fost Sorin Rădoi, ceea ce mă surprinde, că îl cunosc de când era la Craiova", a declarat Marcel Popescu la Dolce Sport.

Jucătorii oltenii au sărit la bătaie, iar Rambe s-a repezit să-l lovească pe Gheorghe Hagi. Conflictul a luat amploare, portarul Rîmniceanu fiind cu greu oprit de colegii săi să nu se răfuiască cu adversarii. Nici atacantul oltenilor n-a scăpat uşor, fiind lovit cu pumnul de un fotbalist al Viitorului. Arbitrul Radu Petrescu le-a acordat cartonaşe roşii lui Rambe şi lui Rîmniceanu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite