Patrick Petre rămâne la Dinamo până în 2021. Detaliile contractului său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Socotit unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti din România, Patrick Petre, băiatul lui Florentin Petre, şi-a prelungit contractul cu Dinamo.

Patrick Petre a semnat prelungirea contractului cu Dinamo până la data de 30 iunie 2021, anunţă site-ul oficial al clubului.

Conform noii politici de salarizare a juniorilor de la Dinamo, Petre va avea pentru început un salariu lunar de 400 de euro, însă veniturile sale pot creşte la 2.000 de euro pe lună în funcţie de bonusurile de performanţă. Iniţial, mijlocaşul în vârstă de 18 ani a refuzat prelungirea contractului, nemulţumit de salariul propus. În precedentul contract, Petre avea un salariu lunar de 1.500 de euro pe lună.

Potrivit regulamentului, fotbalistul era obligat să semneze cu clubul care l-a format, dacă acesta îi făcea o ofertă. Din cauză că Petre refuza prelungirea, Dinamo l-a notificat pe jucător - conform regulamentului - prin executor judecătoresc.

Convocat la reprezentativa Under 19 a României, Patrick Petre a marcat un gol în victoria cu 4-0 împotriva echipei U-19 a clubului Rubin Kazan. După câteva ore, s-a alăturat lotului lui Dinamo în cantonamentul de la „Atlantica Miramare Hotel” din Limassol, unde a şi semnat contractul.
   

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite