Parteneriat nou făcut de COSR, de care beneficiază zece federaţii sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Covaliu, preşedintele COSR
Mihai Covaliu, preşedintele COSR

Toyota România pune la dispoziţia Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR) o tranşă de 10 automobile dedicate susţinerii mobilităţii sportivilor români aflaţi în program de pregătire pentru Jocurilor Olimpice, continuând colaborarea începută la finalul anului 2017.

COSR a achiziţionat deja patru automobile, unele cu sistem hibrid de propulsie, Toyota România contribuind acum la extinderea acestei flote auto a comitetului cu zece 10 unităţi Proace Verso (maşini transport persoane 7+1 locuri). 

Maşinile vor fi puse de către COSR la dispoziţia unui număr de 10 federaţii nominalizate şi care pregătesc sportivi în vederea unei participări de succes la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020. Federaţiile implicate în acest proiect sunt Federaţia Română de Canotaj, Federaţia Română de Scrimă, Federaţia Română de Tir Sportiv, Federaţia Română de Tenis de Masă, Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Federaţia Română de Lupte, Federaţia Română de Haltere, Federaţia Română de Kaiac-Canoe, Federaţia Română de Judo şi Federaţia Română de Gimnastică, federaţii reprezentate de medaliaţi olimpici remarcabili.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite