Articol publicitar

PariuriX.com împlineşte 10 ani şi lansează prima reţea de socializare dedicată pariorilor din România

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai mare comunitate de pariori din România, PariuriX.com, a serbat cei 10 ani de existenţă prin lansarea unei noi platforme web, care vine cu o serie de facilităţi nemaivăzute în industria locală a jocurilor de noroc.

Noua versiune a site-ului de pariuri online PariuriX include o reţea de socializare dedicată, prin intermediul căreia utilizatorii pot comunica şi se pot urmării între ei, dar în acelaşi timp pot interacţiona şi cu favoriţii lor, cum ar fi: Pescadorul, Galisandru, Ralco, Mirel Nicolae sau chiar şi cu cei mai consacraţi dintre specialiştii PariuriX.com: Ionuţ Angheluţă, Marius Huţu şi Dan Ştefănescu.

Pasionaţii nu numai că pot urmări toate ponturile şi biletele postate de cei la care se abonează, dar pot descoperi şi la ce case de pariuri joacă aceştia sau pot găsi eventualele articole, comentarii, mesaje pe forum sau aprecierile publicate de către cei vizaţi.

image

În ceea ce priveşte casele de pariuri online, site-ul celei mai active comunităţi de pariori din ţară rămâne un punct de referinţă pentru pariori. Recenziile despre fiecare dintre cele 15 agenţii de pariuri online licenţiate la ONJN includ secţiuni precum: Plasarea primului Pariu, Verificarea contului, Depunere şi retrageri de bani, Oferta de pariuri înainte de meci şi oferta de pariuri LIVE, Transmisiuni live video, Disponibilitate pe dispozitive mobile, Relaţii cu clienţii, Întrebări comune şi răspunsuri la multe alte întrebări comune.

Însă pasionaţii de pariuri sportive online vor aprecia şi clasamentele personalizate care pot fi găsite pe noua interfaţă a portalului. Casele de pariuri sunt distribuite în diverse topuri, în funcţie de criterii precum: Popularitate (numărul celor care joacă la respectivele agenţii), Cote (Marja de comision oprită, în medie, de operator), Ofertă (numărul de sporturi, evenimente şi tipuri de pariuri), Live (ofertă Live, cote, viteza de actualizare a cotelor, numărul de evenimente disponibile live video, calitatea interfeţei şi viteza de navigare şi de plasare a pariurilor), Mobil (cele mai bune experienţe pentru a paria de pe mobil) şi o altă categorie în care sunt prezentate ofertele şi frecvenţa cu care fiecare operator obişnuieşte sau nu să le propună pariorilor.

image

PariuriX.com este şi cel mai bun site atunci când vine vorba de inspiraţie pentru consumatorii de adrenalină. Pe pagina celui mai popular concurs din România, Biletul zilei, doritorii au acces zilnic la cele mai jucate 10 ponturi de către membrii comunităţii: https://pariurix.com/bilete/biletul-zilei.

Cei care se cred în stare au ocazia de a se înscrie oricând în concurs. Participarea este gratuită, iar premiile lunare totale însumează nu mai puţin de 4.500 RON.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite